Reyonxtr.com Get alışverişinde dolandırıcılık

Merhaba bende bu dolandırıcın peşindeyim hobi olarak elimde bazı bilgilerde var siz nereden öğrendiniz ismi kadir
Merhaba aynı durumdan ben de müzdaribim yarın harcama itirazında bulunacağım .

Jetcix.com yapmış siteyi :D ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Birsürü insan dolandırmış
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim

Jetcix.com yapmış siteyi :D ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Birsürü insan dolandırmış
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim
Burası Türkiye. Hırsızlar bu ülkede sevilir nedense.

Merhaba dolandırıcı arkadaş ile uzun zamandır sohbet ediyoruz büyük ihtimal alamazsınız parayı. Geçmiş olsun ama siz gine itiraz edin.
O arkadaşa söyleyin kafayı kırmış sağlam psikopat birisine denk gelirse kendisi için pek hoş şeyler olmaz, hatta hayatının geri kalan kısmını kötürüm olarak geçirir.

Jetcix.com yapmış siteyi :D ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Bir sürü insan dolandırmış.
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim?

Neden kayıt oluyorsunuz ki?
Sohbet ediyoruz derken?

Konuşuyorum anlamında.
Burası Türkiye. Hırsızlar bu ülkede sevilir nedense.

O arkadaşa söyleyin kafayı kırmış sağlam psikopat birisine denk gelirse kendisi için pek hoş şeyler olmaz, hatta hayatının geri kalan kısmını kötürüm olarak geçirir.

İletirim.

Hocam söyledim ya az kalsın dolandırılıcaktım bilmeden kayıt oldum yani bir sıkıntı çıkar mı numaradan nasıl bir yol izleyebilirim sorum bu.

Bilmiyorum bir sorun olacağını sanmıyorum ama isterseniz kendisine sorayım.
Hocam söyledim ya az kalsın dolandırılıcaktım bilmeden kayıt oldum yani bir sıkıntı çıkar mı numaradan nasıl bir yol izleyebilirim sorum bu.

Bir şey olmaz ama size tavsiyem her siteye kayıt olmayın hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı