Çözüldü Rezerve simgesi ile gelen güncellemeyi sildim tekrar yüklemeyi deneyince simge gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Murat5038 windows 10 simgesi ile oynadım şuan yanlışlıkla sildim geri yükleyemedim yardım edermisin?
Oynadım dediğim şey rezerveyi kabul etmiyorum işaretlendi ise geri gelmez kendi başına. Sistem dosyalarında GWX uygulamasını bulup çalıştırmayı deneyebilirsin. Yada bunu yönetici olarak çalıştırıp bir dene:
Reservewin10

GWX uygulamasını bulup çalıştırmayı deneyebilirsin. Yada bunu yönetici olarak çalıştırıp bir dene:
Olmadı.

Ayarlardan yapmayı çalıştım olmadı, 2 gün öncede ses kontrolü simgesi gitmişti ancak onu düzelttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman karıştırmayacaktın. Zaten benim için bir önemi yok uygulamanın.
Kardesim güncellemeyi silmemin sebebi ekran karti uyumlu değil hatasi veriyordu. Önceden driveri güncelledikten sonra ayni hatayi verecek mi diye bakacaktım o yüzden. Anlayisin icin teşekkürler.

Benim için önemi yok derken?

İllede rezerve edilip geçilmiyor temiz kurulumla geçersin yada yükseltme ile.
Ekran kartıyla uyumlu mu değil mi ona bakmam lazım o yüzden lazım.

System 32'den dosyayı buldum açtım ancak uygulama açılmadı ama görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor. Yardımcı olursan sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…