Rezil olmak istemiyorum

Ben ortaokuldayken biriyle dalga geçtiğimde o üzülürse gidip özür dilerdim bu bana çok koyardı bir daha da o hareketi yapmazdım insanım sonuçta. Ancak bu arkadaşın karşılaştığı tipler artık farklı boyutta kendi yükseltmek için başkalarını ezen kendini iyi hissetmeye çalışan asıl ezikler onlar.

3-4 kişi yapıyor ama her zaman yapıyor. Bir de yanınlarında kızlar falan var. Sıkıntı oluyor

Çocukken hep zorbalığa uğrardım. 10. sınıfın ilk haftası açığa geçmiştim.

Yok ya açığa geçmem.

Karşılık vereceksin onların dediklerine göz yumarsan seninle dalga geçmeye devam edecekler baktın olmadı sınıfını falan değiştir.

Diyorum da kaale almıyorlar.

Herkes değil 3-4 kişi ama onların hep yanında başka kişiler olduğu için rezil oluyorum. Bazen bunu sesli yapıyorlar tüm sınıfa rezil oluyorum.

Deniyorumda laf konusunda kötüyüm. Herkes bir laf bulurken ben alakasız şeyler söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk seni çok iyi anlıyorum. Benimde başıma geldi 6-7. Sınıfta banada aynılarını yaptılar şuan 8 im. Gördüğüme göre özgüvenin yok özgüven getiren kitaplardan al ben öyle yaptım ve özgüvenim çok fazla geldi. Bir de spora başla en iyisi hızlı,esnek ve bacak kasın olmasını istiyorsan Taekwondo ya git ben gidiyorum ve bacak Kasım çok gelişti. Nerden bakarsan sınıftaki en güçlü bacak kası olan benim. Ve ayrıca o kişilerden uzak dur tenefüslerde hızlıca aşağıya in ve onların olmadığı yerlere git. Eğer aşağıya iniyorlarsa yerinden kalkma onlar çıkınca sınıfta dur. Bu dediklerimi yaparsan sana daha az karışacaklardır. Eğer hala yapmaya kesintisiz olarak devam ediyorlarsa hocaya, müdür yardımcısına veya babana söyle. Söylediğin zaman senle dalga geçerler ama en doğru yol bu. Dedikleri şeyleri kafana takma. Onlar sadece okula rahatsızlık vermek isteyen zorbalar. Gelecekte çöp toplayacaklar haberleri yok

Öz güven kitabı önerin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…