Rezil olmak istemiyorum

Bakın haklısınız ama zaman geçip sınıf alıştığı zaman öyle olmuyor işte o dediğiniz en başta yapılacak bir tepkiydi o konuda doğrusunuz ama şu an değil. Ben kendim gördüm izledim yaşanırken yaşatılırken bu olayları bizzat yani üzücü bir durum ama baktığında o kişi ne kadar sinirlenirse daha da çok yapılıyor çünkü yaptıkları hareketin sonucunu alıyorlar. Sınava çalışıp yüksek alınca sevinip sürekli ders çalışmak gibi.

Ben ortaokuldayken biriyle dalga geçtiğimde o üzülürse gidip özür dilerdim bu bana çok koyardı bir daha da o hareketi yapmazdım insanım sonuçta. Ancak bu arkadaşın karşılaştığı tipler artık farklı boyutta kendi yükseltmek için başkalarını ezen kendini iyi hissetmeye çalışan asıl ezikler onlar.

Sınıf değiştirme şansınız var ise en iyi o olacaktır. Tüm sınıf böyle bir şey yapıyorsa bunun düzelme şansı yok. He ben 6.sınıfda herkes tarafından nefret ediliyordum, ama şimdi bana yeteri kadar arkadaşım var ama o sınıfın tamamının benden nefret etmemesinden dolayı olmuştu.

3-4 kişi yapıyor ama her zaman yapıyor. Bir de yanınlarında kızlar falan var. Sıkıntı oluyor

Çocukken hep zorbalığa uğrardım. 10. sınıfın ilk haftası açığa geçmiştim.

Yok ya açığa geçmem.

Karşılık vereceksin onların dediklerine göz yumarsan seninle dalga geçmeye devam edecekler baktın olmadı sınıfını falan değiştir.

Diyorum da kaale almıyorlar.

Hocam komple herkes sizle dalga geçiyorsa rahatsız olduğunu belirtiyor musun yoksa bozuntuya vermiyor musun? Rahatsız olduğunu belirttiğin halde bu hareketleri yapmaya devam ediyorlarsa o insanlardan zaten kimseye hayır gelmez kendini sevdirmeye falan çalışma boş ver konuşmak istemediğini söyle geç. Onlara muhtaçmıssın gibi hareketler yapma boş ver geç.

Herkes değil 3-4 kişi ama onların hep yanında başka kişiler olduğu için rezil oluyorum. Bazen bunu sesli yapıyorlar tüm sınıfa rezil oluyorum.

Geçen yıl sınıftan bir kişi ile atışmıştım ve dediğim tek bir laf onun zoruna gitti diye tüm sınıfla yakınlaşıp hakkımda yalan yanlış şöyler söyledi tüm sınıfla düşman oldum bu sebepten. Bu mesajı hocaya falan gösterdi şikayet etti hoca bile bununla gelme bana deyip gülüp geçti çocuğa falan :D geçen yıl sadece bir arkadaşım vardı ve dedikleri hiçbirşeyin altında kalmamam gerektiğini fark ettim. Onlar herbirşey dediğinde hazırcevap olarak bir şey yapıştırınca zamanla susuyorlar. Bu yıl yeterince arkadaş çevrem var ve normalde karşılık vermek istemememe rağmen 1-2 kişiyi birkaç olaydan yakalayıp okuldan attırmayı bile başardım ve sıra bana geçti bu sebeple. Ben yine de yaşadığım için çok uğraşmıyorum ama artık onlarla dalga geçme sırası bende olduğu için zevkini sürüyorum :D tamamen hazırcevap olun el kol şakası yapanı güçlü bile olsa dayak yemeyecek kadar tersleyin temas etme bana dokunma git falan filan. Laf sokmaya çalışanında altında kalmayın kısaca.

Deniyorumda laf konusunda kötüyüm. Herkes bir laf bulurken ben alakasız şeyler söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knk seni çok iyi anlıyorum. Benimde başıma geldi 6-7. Sınıfta banada aynılarını yaptılar şuan 8 im. Gördüğüme göre özgüvenin yok özgüven getiren kitaplardan al ben öyle yaptım ve özgüvenim çok fazla geldi. Bir de spora başla en iyisi hızlı,esnek ve bacak kasın olmasını istiyorsan Taekwondo ya git ben gidiyorum ve bacak Kasım çok gelişti. Nerden bakarsan sınıftaki en güçlü bacak kası olan benim. Ve ayrıca o kişilerden uzak dur tenefüslerde hızlıca aşağıya in ve onların olmadığı yerlere git. Eğer aşağıya iniyorlarsa yerinden kalkma onlar çıkınca sınıfta dur. Bu dediklerimi yaparsan sana daha az karışacaklardır. Eğer hala yapmaya kesintisiz olarak devam ediyorlarsa hocaya, müdür yardımcısına veya babana söyle. Söylediğin zaman senle dalga geçerler ama en doğru yol bu. Dedikleri şeyleri kafana takma. Onlar sadece okula rahatsızlık vermek isteyen zorbalar. Gelecekte çöp toplayacaklar haberleri yok :)

Kanka seni çok iyi anlıyorum. Benim de başıma geldi 6-7. sınıfta bana da aynılarını yaptılar şu an 8'im. Gördüğüme göre özgüvenin yok öz güven getiren kitaplardan al ben öyle yaptım ve öz güvenim çok fazla geldi. Bir de spora başla en iyisi hızlı, esnek ve bacak kasın olmasını istiyorsan taekwondo ya git ben gidiyorum ve bacak kasım çok gelişti. Nereden bakarsan sınıftaki en güçlü bacak kası olan benim. Ve ayrıca o kişilerden uzak dur teneffüslerde hızlıca aşağıya in ve onların olmadığı yerlere git. Eğer aşağıya iniyorlarsa yerinden kalkma onlar çıkınca sınıfta dur. Bu dediklerimi yaparsan sana daha az karışacaklardır. Eğer hala yapmaya kesintisiz olarak devam ediyorlarsa hocaya, müdür yardımcısına veya babana söyle. Söylediğin zaman senle dalga geçerler ama en doğru yol bu. Dedikleri şeyleri kafana takma. Onlar sadece okula rahatsızlık vermek isteyen zorbalar. Gelecekte çöp toplayacaklar haberleri yok :)

Öz güven kitabı önerin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı