RG321QU ve 1660 Ti sistemde sinyal yok hatası

BayZ

Hectopat
Yeni bir monitör aldım. RG321QU monitör geldi, PC'yi kapattım, yeni ekranı taktım, açtım, No Signal hatası aldım. DP giriş 2, HDMI denedim, fayda yok. En son Memory hatası aldım, BIOS'a reset attım, bir kez açıldı, hata verdi, kapandı, şimdi yine sinyal yok hatası alıyorum. Bir çözüm var mı?

Sistem:
  • Ryzen 5 3500X
  • ASUS TUF 1660 Ti
  • MSI B450M Pro- M.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir monitör aldım. RG321QU monitör geldi, PC'yi kapattım, yeni ekranı taktım, açtım, No Signal hatası aldım. DP giriş 2, HDMI denedim, fayda yok. En son Memory hatası aldım, BIOS'a reset attım, bir kez açıldı, hata verdi, kapandı, şimdi yine sinyal yok hatası alıyorum. Bir çözüm var mı?

Sistem:
  • Ryzen 5 3500X
  • ASUS TUF 1660 Ti
  • MSI B450M Pro- M.2
SSD ya da Ramda bir sıkıntı var.

Eski monitör de açılıyor sorun yok ramleri de tek tek denedim sorum yok ssd M2 ondada bi sorun almadım rahat bootluyor yeni monitöre geçince ya no Signal ya da Windows hatası alıyorum

No Signal hatasında PC normal rölantide çalışıyor Windows hata yiyince de direk restart atıyor hata kodu okuyamıyorum

Arkadaşlar Eve geldim bi daha deniyim dedim DP bğlantı ile pat çalıştı sorunsuz şekilde geçen gece başı ağrıyordu heralde zillinin 😅😅 Geforce now 0x0003 hatası veriyor ama şimdide hiç uğraşmadan temiz format atıcam herkese teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı