RGB ampul önerisi

Eshler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Odam için RGB ampul aramaktayım. Şu an osram markasının ampulünü kullanmaktayım fakat parlaklık seviyesi oldukça düşük, neredeyse loş ışık seviyesinde diyebilirim. Daha parlak ve kaliteli olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum bütçem 500TL.

Ben Şımart wi-fi modelini kullanıyorum. 179₺ şu anki fiyatı. Kendi uygulaması + Google home ve Alexa desteği de var. Aydınlatmasından memnunum.

Geceleri yatağıma girip "Ok Google, ışığı kapat" diyorum ve kapatıyor 😂

Hocam bu tür ampullerin gücü belli bir şiddeti maalesef geçmiyor. Ben de 4 5 tane denedim uygun fiyatlı farklı markalar. Hepsi aynı. Anca masa lambası olur :)

Belki üç ampullü bir avizeye geçip aşağıdaki gibi 3'lü ürün birden kullanırsanız ancak yeterli ışık düzeyine ulaşacaktır. Bunun dışında spor lambalar var ama ampul şeklinde avizeye de takılmıyor.

Bende de öyle fakat 500 liraya güzel ışık veren ampulü biraz zor bulursun. En fazla Xiaomi veriyor diye biliyorum ama sen yine de yorumlara bak. 1000 liralık ampul alman lazım o ışığa ulaşabilmek için. Bazıları fazla veriyor ama onlar kalitesiz 3 ay içinde gider sen yine de bir bak.

Hocam bu tür ampullerin gücü belli bir şiddeti maalesef geçmiyor. Ben de 4 5 tane denedim uygun fiyatlı farklı markalar. Hepsi aynı. Anca masa lambası olur :)

Belki üç ampullü bir avizeye geçip aşağıdaki gibi 3'lü ürün birden kullanırsanız ancak yeterli ışık düzeyine ulaşacaktır. Bunun dışında spor lambalar var ama ampul şeklinde avizeye de takılmıyor.

Odamda 3 duyu olan tavan vantilatörüm var dediğiniz gibi 3 ampul alabilirim.

Ben Şımart Wi-Fi modelini kullanıyorum. 179₺ şu anki fiyatı. Kendi uygulaması + Google Home ve Alexa desteği de var. Aydınlatmasından memnunum.

Geceleri yatağıma girip "Ok Google, ışığı kapat" diyorum ve kapatıyor 😂

Hala kullanıyor musunuz?

ACK adlı markanın LED ürünlerini şiddetle tavsiye ederim. İstediğiniz RGB ampul bu markada da mevcut. Elektrikçiyim ve bu marka dışında ampul kullanmıyorum. Aşırı uzun ömürlü ve ışık şiddeti gerçekten çok iyi. İnternet üzerinden bulmanız mümkün değil, Google üzerinden arayarak bayii bulmanız gerek. Kesinlikle tavsiye ederim.

Evet, halen kullanıyorum ve herhangi bir problem çıkarmadı.

Güncel bağlantıyı aşağıya bırakıyorum.
Denemek için Bluetooth olanından 1 adet almıştım.Onda sesli komut yokmuş.Siz sesli komutta sorun yaşadınız mı?

Denemek için Bluetooth olanından 1 adet almıştım.Onda sesli komut yokmuş.Siz sesli komutta sorun yaşadınız mı?
Ben Google Asistan üzerinden sesli "Okay Google, ışığı aç/kapat." yapıyorum. Google Home uygulamasına akıllı ampul olarak tanımladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı