mustifik
Hectopat
Ben Google Asistan üzerinden sesli "Okay Google, ışığı aç/kapat." yapıyorum. Google Home uygulamasına akıllı ampul olarak tanımladım.
Şimdi Wi-Fi olanı aldım. Deneyeceğim bakalım.
Ben Google Asistan üzerinden sesli "Okay Google, ışığı aç/kapat." yapıyorum. Google Home uygulamasına akıllı ampul olarak tanımladım.
Hocam isterseniz Şımart'ın orijinal uygulaması yerine bütün otomasyonları Google Home ile de yapabilirsiniz. Mesela "Hey google sleep mode" diyorum ve ayarladığım renkli ışığa ayarlıyor. "Back to normal mode" diyorum, ayarladığım eski rengine dönüyor. Bence bayağı kullanışlı. Ama tek kötü yanı Google Home Türkçe versiyonunda maalesef kapsamlı otomasyon yapılmıyor. Ben de o yüzden ingilizce yaptım ve şuan gayet stabil. Bu kadar ucuza ampul alıyorsun ve fiyatı güncel kura göre çok iyi, öneririm.Ben Şımart wi-fi modelini kullanıyorum. 179₺ şu anki fiyatı. Kendi uygulaması + Google home ve Alexa desteği de var. Aydınlatmasından memnunum.
![]()
Hata Sayfası - Şımart Teknoloji
Aradığınız sayfa bulunamadı. Şımart Teknoloji olarak size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Akıllı ev sistemleri ve destek ekibimiz hakkında bilgi alın.simart.me
Geceleri yatağıma girip "Ok Google, ışığı kapat" diyorum ve kapatıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.