RGB Aparat Önerileri

bjkmert.45

Decapat
Katılım
7 Ocak 2022
Mesajlar
216
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Corsair Vangeance LPX Siyah 3200 Mhz CL16 - 16 GB Ram (2x8 GB)
Ekran kartı
Gıgabyte GTX 1650 GDDR6 - 4GB
Anakart
Gigabyte B410M-S2H V3
İşlemci
İntel i5 10100F İşlemci
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 ay önce İtopya Sitesinden, Donanım Arşivi'nin hazırlamış olduğu DA-V5 sistemden satın aldım. Ancak çoğu kişinin incelediği ve gördüğü üzere kasa biraz sade. Ben bu kasaya RGB bazı aparatlar (RGB Soğutucu-RGB Ram Kit vb.) Eklemek istiyorum. Ancak uyumlu olan veya olabilecek (Örneğin 120mm Fan gibi) ürünleri bilmiyorum. Bütçem 1500 ₺ civarında. Bana önerebileceğiniz marka modeller var mıdır?

Eklemeyi düşündüklerim;

  1. RGB İşlemci Fan
  2. RGB Ram Kiti
  3. RGB Kasa Fanları

Bilgisayar Özellikleri;

  • Gigabyte B410M-S2H V3 Anakart
  • İntel i5 10100F İşlemci
  • Corsair Vangeance LPX Siyah 3200 Mhz CL16 - 16 GB Ram (2x8 GB)
  • Kasa - Corsair Carbide Serisi Spec-05 modeli
Bu özelliklere uygun ürünleri bana açıklamanızı rica ederim.
 
RAM'leri değiştirmek yerine RGB kablo alın. RGB fan alın. Rbg ekran kartı destek aparatı alın. RGB işlemci fanı alın.
 
Anlamadığım RGB için RAM mi değiştiriceksin? RAM kiti dediğin RAM zaten. Ama RAM belirtmişsin zaten kit dediğin ne anlamadım.
Hocam Merhaba,

Verdiğim yanlış bilgi için kusura bakmayın. Bir yerde okudum ya da yanlış biliyor olabilirim. Ama Ram lerin üstüne takılan kit gibi sadece RGB Renk veren bir parça olduğunu duymuştum. Orda onu kastettim. Yanlış ifade ettim sanırım. Ram değiştirmek gibi bir düşüncem şuanlık yok.
RAM'leri değiştirmek yerine RGB kablo alın. RGB fan alın. Rbg ekran kartı destek aparatı alın. RGB işlemci fanı alın.
Üst mesajda da belirttiğim gibi yanlış biliyorum sanırım. Yani öyle bir parça bulunmuyor. Peki önerebileceğiniz model var mıdır? Anakarta işlemciye uygun. Ekran kartı için düşünmüyorum birazda gereksiz geliyor.
 
Hocam merhaba,

Verdiğim yanlış bilgi için kusura bakmayın. Bir yerde okudum ya da yanlış biliyor olabilirim. Ama RAM'lerin üstüne takılan kit gibi sadece RGB renk veren bir parça olduğunu duymuştum. Orada onu kastettim. Yanlış ifade ettim sanırım. RAM değiştirmek gibi bir düşüncem şu anlık yok.

Üst mesajda da belirttiğim gibi yanlış biliyorum sanırım. Yani öyle bir parça bulunmuyor. Peki önerebileceğiniz model var mıdır? Anakarta işlemciye uygun. Ekran kartı için düşünmüyorum biraz da gereksiz geliyor.

Hocam ekran kartı destek aparatı hem görsel olarak hem de ekran kartına faydası var. Ekran kartı zamanla eğilir. Aparat onu engeller. Biraz bakın destek aparatına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı