RGB aydınlatmalar nasıl tek yazılımdan kontrol edilir?

Mrpazuls

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
85
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Elimde Lian Li RGB fanlarım mevcut ve kontrolcüsü de var. Anakart, ekran kart ve diğer üzerinde bileşenlerinin hepsini Lian Li yazılımın üzerinden yapmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Çünkü Armoury Crate üzerinde ki RGB efektler çok da güzel değil.
 
anakartında rgb girişi varsa hepsini çokalyıcı yada kontrolcü ile birbirine bağlayıp tek çıkışı anakarta takarsın. Sonra atıyorum msi anakartın msi centerdan light features eklentisini kurup hepsini kontrol edebilirsin. Mouse klavye kulaklıkta dahil.
 
Anakartında RGB girişi varsa hepsini çokalyıcı ya da kontrolcü ile birbirine bağlayıp tek çıkışı anakarta takarsın. Sonra atıyorum MSI anakartın MSI Center'dan light features eklentisini kurup hepsini kontrol edebilirsin. Mouse klavye kulaklıkta dahil.

Kanka problem RGB aydınlatmayı Lian Li uygulamasından yapmak istiyorum. Normalde bütün parçalarımı Armoury Crate üzerinden yapabiliyorum fakat bir de şu var Lian Li kontrolcü girişi kendine ait bir şey var. Aslında soru şu olabilirdi Lian Li uygulaması üzerinden hepsini kontrol sağlayabilir miyim?
 
Anladım dostum bildiğim kadarıyla anakartın neyse onun programı ile kontrol edebiliyorsun. Ben bu sorunu icue da yaşadım. Ancak çözümü olabilir o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı