RGB DDR4 RAM önerisi

Bütçe
550
@curiousoftech Sakın. ŞakaUstasın.

Programı kullanmadım. Deneyeceğim. Tespih güzelmiş
@DanZallll Ekran kartından çıkan power kabloları örgü galiba, Phanteks mi ?
Tespihimi beğendiğinize sevindim İki adet taktım kasama aslında bu fotoğrafta diğeride gözüküyor. Koleksiyonumun yalnızca iki adeti, çok meraklısıyımdır tespihlere Kablo olayına gelince Modüler Psu kullanıyorum kendi orjinal kablosu örgü değil ama örgü görünümlü diyebiliriz Yakında düşünüyorum ama Phanteks renkli örgü kablo ya da rgb kablo.

Dosya Ekleri

• IMG_20200116_014002 (1).jpg
    460,1 KB · Görüntüleme: 54
İlgiliyim çok güzel çünkü bende koleksiyon yok sadece. Başka bir konunun içeriği derken. Koleksiyonum diye konu atıp sergilemek göstermek gibi fotoğraflarını ondan dedim. Bu konuyu meşgul etmemek için

İlgiliyim çok güzel çünkü bende koleksiyon yok sadece. Başka bir konunun içeriği derken. Koleksiyonum diye konu atıp sergilemek göstermek gibi fotoğraflarını ondan dedim. Bu konuyu meşgul etmemek için
Meşgul etmek değil aslında beğendiğiniz için laf arasında cevapladım sadece ama haklısınız konumuz rgb ramler

Kasayı soda açıcağı ile süslemiyeceksek RBG almanın ne anlamı var .

Süs değil o ihtiyaç, gerekli şeyleri elinin altında kullanmak için tutmak akıllıca bence. Bilgisayar başında sürekli bir şeyler içiliyor.
Süs de olabilir gerçi, her halükarda güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…