RGB fan kontrol Hub'ı önerisi

envero7

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, kasamda kontrolcü bulunmadığından dolayı sıvı soğutmanın fanları normal bir şekilde çalışmakta. Anakart üzerinden de kontrol edebileceğim bir Hub tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

RGB kontrolcü de alsanız kontrolcüyü bağlayacak bir ARGB portunuzun olması gerekiyor.

Yapabileceğiniz en iyi şey, anakartın üzerindeki ön USB portlarına bağlanan Corsair'in kontrolcüsünü almak olur. Ayrıca bahsi geçen RGB parçaları kontrolcüye bağlayabilmek için Corsair'in RGB kontrolcüsüne uygun uçları alıp parçanın RGB kablosunun kendi ucunu kesip yerine Corsair ucu takmanız lazım.

Razer kontrolcü de oluyor diye biliyorum ama ben hakim değilim Razer'inkine.

RGB kontrolcü de alsanız kontrolcüyü bağlayacak bir ARGB portunuzun olması gerekiyor.

Yapabileceğiniz en iyi şey, anakartın üzerindeki ön USB portlarına bağlanan Corsair'in kontrolcüsünü almak olur. Ayrıca bahsi geçen RGB parçaları kontrolcüye bağlayabilmek için Corsair'in RGB kontrolcüsüne uygun uçları alıp parçanın RGB kablosunun kendi ucunu kesip yerine Corsair ucu takmanız lazım.

Razer kontrolcü de oluyor diye biliyorum ama ben hakim değilim Razer'inkine.
Teşekkür ederim.
Hocam adam akıllı bir kontrolcünün fiyatı yeni bir anakart parasına yakın oluyor. Anakartı satıp ARGB, RGB desteği anakart almak daha mantıklı görünüyor.
Ben sistemi değiştirdim de onu güncelleyeyim. Yeni anakartım bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı