Teşekkür ederim.RGB kontrolcü de alsanız kontrolcüyü bağlayacak bir ARGB portunuzun olması gerekiyor.
Yapabileceğiniz en iyi şey, anakartın üzerindeki ön USB portlarına bağlanan Corsair'in kontrolcüsünü almak olur. Ayrıca bahsi geçen RGB parçaları kontrolcüye bağlayabilmek için Corsair'in RGB kontrolcüsüne uygun uçları alıp parçanın RGB kablosunun kendi ucunu kesip yerine Corsair ucu takmanız lazım.
Razer kontrolcü de oluyor diye biliyorum ama ben hakim değilim Razer'inkine.
Ben sistemi değiştirdim de onu güncelleyeyim. Yeni anakartım bu.Hocam adam akıllı bir kontrolcünün fiyatı yeni bir anakart parasına yakın oluyor. Anakartı satıp ARGB, RGB desteği anakart almak daha mantıklı görünüyor.
Bu anakartta RGB portu bulunuyor zaten. Çok fazla RGB bileşeniniz yoksa doğrudan anakart üzerindeki porta takabilirsiniz.Yeni anakartım bu.
Bu anakartta RGB portu bulunuyor zaten. Çok fazla RGB bileşeniniz yoksa doğrudan anakart üzerindeki porta takabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.