RGB Fan Önerisi

Makaleler
7
  • RGB bir fan istiyorum ancak çok pahalı olmaması gerekiyor. Tek bir tane olacak. Kasa fanı olarak kullanılacak (Egzoz fanı.) :)
  • Ayrıca Cooler Master olursa iyi olur. Ancak Cooler Master çok pahalı veya fanları sesli vs diyorsanız başka marka da olur.
  • İlla yurt içi olmasına gerek yok. Kaliteli olduğu sürece AliExpress'ten, Amazon'dan da olur.
  • Bu egzoz fanı için, sıvı soğutma için ayrı fan çeşitleri kullanılıyormuş bu türler nelerdir ve egzoz fanı için en uygun olanlar hangileridir?
  • Bir de bu RGB fanı nasıl kontrol ediyoruz?

Son düzenleme:
  1. Öncelikle bu tür bir fan biliyorum; linkini altta verdim
  2. CM ürünlerinin bırak RGB'lisi, ışıklısı bile pahalı. Bu nedenle diğer markalara yönel. :)
  3. (Bir fikrim yok. :/ )
  4. Fanlar ikiye ayrılır: Yüksek hava basıncı ve yüksek hava akışı. Radyatör için yüksek basınçlı; kasa içinse yüksek hava akışlı fanlar uygundur. :)
  5. Çoğunun kendi kontrolcüsü yada düğmesi vardı. Bazıları ise anakarta bağlanabiliyor. (Tabii anakartta uyumlu olmalı.
Önerdiğim: XIGMATEK

Aliexpress: Tahmini Teslimat Zamanı

Yeni duyduğum marka: Raıdmax Nv-r120b 120mm Rgb Led Kasa Fanı - n11.com

Raidmax'ı araştırdım bir sonuç bulamadım. Bu yüzden ona pek bakmıyorum.
İlla yurt içinden olmasına gerek yok derken şunu kast ettim. Ucuz olsu ndedik ya, Aliexpress'te aynı fanı daha ucuza bulursam oradan da alabilirim illa Türk sitesi olması gerekmiyor manasında :)
Aigo hoşuma gitti aslında. Ucuz versiyonun linkini atar mısınız? Attığınız 36 dolar da :D

Raidmax'ı araştırdım bir sonuç bulamadım. Bu yüzden ona pek bakmıyorum.
İlla yurt içinden olmasına gerek yok derken şunu kast ettim. Ucuz olsu ndedik ya, Aliexpress'te aynı fanı daha ucuza bulursam oradan da alabilirim illa Türk sitesi olması gerekmiyor manasında :)
Aigo hoşuma gitti aslında. Ucuz versiyonun linkini atar mısınız? Attığınız 36 dolar da :D
Ucuzunu bulamadım.. :D

Yok mu fan önerisi? Maksimim 50 TL. Baktım da burada 50 TL'ye RGB fan yok gibi. AliExpress veya Amazon gibi sitelerden alacağım.

Güncelleme : Amazon.com'da bile ucuzunu bulamadım :( Yani AliExpress'teki dandik ürünlere bakacağız :D
Çaktırma ben de alacağım... :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı