RGB fanları kablolaması ve kontrol programı

Darboğazbey

Centipat
Ekimde Shakroon Night Sharp ARGB var anakartım B450M-K Prime mevcut. Kasada 3 adet RGB mevcut bir de AMD'nin kule tipi RGB'li soğutucusu mevcut. Bunları PC'den kontrol edebilmek için kablolama nasil olmalı, neyi nereye takmalıyım ve hangi programı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız adreslenebilir RGB desteklemiyor. Program ile kontrol etmek için ASUS ROG Aura Terminal satın alıp bağlantısını yapmalısınız fakat bütçenizi aşabilir. Daha uygun ve basit bir çözüm yolu ise kumanda ile bu kontrolcüyle kontrol etmek;

Söylemeyi unuttuğum bir şey var. Benim RGB'ler çalışıyor ve RGB portumda mevcut. Reset tuşuyla değiştirebiliyorum renkleri. İstediğim şey ise kendi renklerimi seçip ambians yapmak

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemeyi unuttuğum bir şey var. Benim RGB'ler çalışıyor ve RGB portumda mevcut. Reset tuşuyla değiştirebiliyorum renkleri. İstediğim şey ise kendi renklerimi seçip ambians yapmak
B450M-K model anakart ARGB desteklemiyor. Yapamazsınız. Tek kontrol edebileceğiniz yer şu anda reset tuşunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı