![]()
SteelSeries Aerox 3 Onyx Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
SteelSeries Aerox 3 Onyx Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62612 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO Wireless Hero Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aerox 3 2022 değil de eski versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum. RGB aydınlatması gayet kaliteli.
Rival 650 aynı şekilde. Diğer öneri olarak sunduklarım sadece logoda aydınlatmaya sahipler. Bu attıklarımın hepsi kablosuz ürünlerdi.
Bu attığım kablolu. Tekerlek, logo ve kenarlarında RGB aydınlatmaya sahip.
KabloluKablolu, kablosuz?
Lütfen kablolu önerinizKaliteli bir mouse arıyorum, bütçe sıkıntı değil.
Kullanmadım ancak V2'nin bolca hayranı vardı. V3'te kalitelidir. Attığım tüm farelerin (G Pro hariç) kablolu modelleri de mevcut. Rival 650'nin kablolu modeli, rival 600. Aerox 3 2022'nin direkt olarak aynı adıyla. Razer Viper, Deathadder V2. Bunları da bu şekilde aratırsanız kablolu modellerine ulaşırsınız.Şey diyecektim belki biliyorsundur Basilisk V3 Özelleştirilebilir Mouse nasıl
Sağ olun önerileriniz için.Ağır diyorsan halen Logitech G502, hafif diyorsan Logitech G403.
Hâla arıyorum RGB sun 1000hz olsun ips değeri de en az 450 üstü olsunKaliteli bir mouse arıyorum, bütçe sıkıntı değil.
Gülüyon da bulamadım bu özelliklerde senin dediğine bakcamSağ olun önerileriniz için.
Hâla arıyorum RGB sun 1000hz olsun ips değeri de en az 450 üstü olsun
Tek fare değil, pad, masa komple RGB olsun, pavyon gibi.
Genç adam, teknik özelliklerine bakma, eline otursun, tuş sertliği istediğin gibi olsun yeter. Konforun olmazsa sana 5.000 TL değerinde fare versek karşındakinde 100 TL ama konforlu faresi onu, darmadağın eder seni. Ben çok mouse değiştirdim, halen değiştiriyorum, ağırlık, denge, konfor sensörden önemli. Takılma teorik kısma.
He anladım ama uyup uymadığına nasıl bakacağım mki yanlış yazdım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.