RGB Fare Önerisi

Aerox 3 2022 değil de eski versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum. RGB aydınlatması gayet kaliteli.
Rival 650 aynı şekilde. Diğer öneri olarak sunduklarım sadece logoda aydınlatmaya sahipler. Bu attıklarımın hepsi kablosuz ürünlerdi.

Bu attığım kablolu. Tekerlek, logo ve kenarlarında RGB aydınlatmaya sahip.

Aerox 3 2022 değil de eski versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum. RGB aydınlatması gayet kaliteli.
Rival 650 aynı şekilde. Diğer öneri olarak sunduklarım sadece logoda aydınlatmaya sahipler. Bu attıklarımın hepsi kablosuz ürünlerdi.

Bu attığım kablolu. Tekerlek, logo ve kenarlarında RGB aydınlatmaya sahip.

Şey diyecektim belki biliyorsundur Basilisk V3 Özelleştirilebilir Mouse nasıl
Kablolu, kablosuz?
Kablolu
Kaliteli bir mouse arıyorum, bütçe sıkıntı değil.
Lütfen kablolu öneriniz

Son düzenleme:
Şey diyecektim belki biliyorsundur Basilisk V3 Özelleştirilebilir Mouse nasıl
Kullanmadım ancak V2'nin bolca hayranı vardı. V3'te kalitelidir. Attığım tüm farelerin (G Pro hariç) kablolu modelleri de mevcut. Rival 650'nin kablolu modeli, rival 600. Aerox 3 2022'nin direkt olarak aynı adıyla. Razer Viper, Deathadder V2. Bunları da bu şekilde aratırsanız kablolu modellerine ulaşırsınız.

Ağır diyorsan halen Logitech G502, hafif diyorsan Logitech G403.
Sağ olun önerileriniz için.
Kaliteli bir mouse arıyorum, bütçe sıkıntı değil.
Hâla arıyorum RGB sun 1000hz olsun ips değeri de en az 450 üstü olsun
Sağ olun önerileriniz için.

Hâla arıyorum RGB sun 1000hz olsun ips değeri de en az 450 üstü olsun
Gülüyon da bulamadım bu özelliklerde senin dediğine bakcam

Son düzenleme:
Tek fare değil, pad, masa komple RGB olsun, pavyon gibi. :)

Genç adam, teknik özelliklerine bakma, eline otursun, tuş sertliği istediğin gibi olsun yeter. Konforun olmazsa sana 5.000 TL değerinde fare versek karşındakinde 100 TL ama konforlu faresi varsa, darmadağın eder seni. Ben çok mouse değiştirdim, halen değiştiriyorum, ağırlık, denge, konfor sensörden önemli. Takılma teorik kısma.

Tek fare değil, pad, masa komple RGB olsun, pavyon gibi. :)

Genç adam, teknik özelliklerine bakma, eline otursun, tuş sertliği istediğin gibi olsun yeter. Konforun olmazsa sana 5.000 TL değerinde fare versek karşındakinde 100 TL ama konforlu faresi onu, darmadağın eder seni. Ben çok mouse değiştirdim, halen değiştiriyorum, ağırlık, denge, konfor sensörden önemli. Takılma teorik kısma.

He anladım ama uyup uymadığına nasıl bakacağım mi?
He anladım ama uyup uymadığına nasıl bakacağım mki yanlış yazdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı