MEHMETCAN494 Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 83 Çözümler 2 26 Mart 2019 #1 Merhabalar, Gigabyte Z370 Aorus ultra gaming 7 anakart, Gigabyte Aorus 1080 Ti ekran kartı var. RGB Fusion uygulamasında ikisininde RGB kontrolünü yapıyordum. Bugün yeni aldığım Corsair Vengeance RGB Pro RAM taktım sisteme. RAM'lar uygulamaya geldi RGB kontrol yapabiliyorum fakat ekran kartı görünmüyor, nedendir yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Merhabalar, Gigabyte Z370 Aorus ultra gaming 7 anakart, Gigabyte Aorus 1080 Ti ekran kartı var. RGB Fusion uygulamasında ikisininde RGB kontrolünü yapıyordum. Bugün yeni aldığım Corsair Vengeance RGB Pro RAM taktım sisteme. RAM'lar uygulamaya geldi RGB kontrol yapabiliyorum fakat ekran kartı görünmüyor, nedendir yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Ramis54 Decapat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 18 Çözümler 1 30 Haziran 2019 #2 gigabyte aurros elite anakart gigabayte auros ram ve rgb li m2 ssdmi görüyor gigabyte g1 gaming ekran kartımı görmüyor bence çözemedim Artı 0 Eksi
gigabyte aurros elite anakart gigabayte auros ram ve rgb li m2 ssdmi görüyor gigabyte g1 gaming ekran kartımı görmüyor bence çözemedim
crazyant07 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #3 ramler göründüğüne dua et bende sadece anakart var b450 pro anakartım bu uygulamanın tam çalışanını görmedim henüz Artı 0 Eksi
ramler göründüğüne dua et bende sadece anakart var b450 pro anakartım bu uygulamanın tam çalışanını görmedim henüz