Çözüldü RGB İle ARGB Arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Friendisturk

Picopat
Yer
Uranüs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD
Arkadaşlar ben şunu cidden merak ediyorum çünkü bence neredeyse ikisi aynı şey ama bir harf farklılar, neden ARGB daha pahalı söyler misiniz?

Çözüm
Arkadaşlar ben şunu cidden merak ediyorum çünkü bence neredeyse ikisi aynı şey ama bir harf farklılar, neden ARGB daha pahalı söyler misiniz?
ARGB (Adreslenebilir RGB) kontrol edilebilir, yani her LED ayrı ayrı renklendirilebilir.
RGB ise kontrol edilemez; tüm LED’ler aynı anda aynı rengi gösterir. Birde RGB 12v ARGB ise 5v ile çalışıyor.
ARGB (Adreslenebilir RGB) kontrol edilebilir, yani her LED ayrı ayrı renklendirilebilir.
RGB ise kontrol edilemez; tüm LED’ler aynı anda aynı rengi gösterir. Birde RGB 12v ARGB ise 5v ile çalışıyor.

Çözüm
ARGB renkleri kumanda veya tuş ile değişiyor fakat RGB'ler Rainbow'lar sabit renkde dönüyor.
İlla ki kumanda veya tuş ile değil de bazı durumlarda yazılım ile de değiştirilebiliyor (anakartın ARGB desteği varsa).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…