RGB kasa bileşenlerini senkronize çalıştırma

Cruel06

Hectopat
Herkese iyi günler. Asus prime B450M-A anakarta; RGB destekli PSU, RGB destekli işlemci fanı ve ayrıca "AEROCOOL Orbit RC 3x12cm RGB Led Fan + Uzaktan Kumanda AE-ORBT-RC" burada bahsi geçen fan setini bağlamak istiyorum. Anakartımda 1 adet RGB çıkışı bulunmakta, 1 adet Akasa RGB splitter alacağım (1 to 4) fakat bu almayı düşündüğüm fansetindeki her bir fan için 1RGB slotu gerekecekse haliyle yeterli çıkışım olmayacak. Bu durumu nasıl çözebilirim? Kasalarına 5 6 7 RGB ürün bağlayan insanlar bunu nasıl yapıyor? Aldığım bütün ürünler Asus Aura Sync Destekli ve hepsini kontrol edebilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler. Asus prime B450M-A anakarta; RGB destekli PSU, RGB destekli işlemci fanı ve ayrıca "AEROCOOL Orbit RC 3x12cm RGB Led Fan + Uzaktan Kumanda AE-ORBT-RC" burada bahsi geçen fan setini bağlamak istiyorum. Anakartımda 1 adet RGB çıkışı bulunmakta, 1 adet Akasa RGB splitter alacağım (1 to 4) fakat bu almayı düşündüğüm fansetindeki her bir fan için 1RGB slotu gerekecekse haliyle yeterli çıkışım olmayacak. Bu durumu nasıl çözebilirim? Kasalarına 5 6 7 RGB ürün bağlayan insanlar bunu nasıl yapıyor? Aldığım bütün ürünler Asus Aura Sync Destekli ve hepsini kontrol edebilmek istiyorum.
AURA yazilimini denediniz mi?Olması lazım.

Ben daha fan takımını almadım, fan takımıni kullanıp kullanamayacağımı henüz öğrenemedim. 4pinli çoğaltıcı alacağım ama toplam takacağım RGB ürün sayısı 1psu+1işlemcifanı+3fan. Henüz bilgisayarı da toplamadım sadece fanlar kaldı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı