RGB Klavye Mouse Önerisi

Elewaiting

Kilopat
Daha fazla  
Daha önceden Logitech G105 klavye ile Frisby'nin dandik bir faresini kullanıyordum. Abim geçici süreliğine istediğinde al senin olsun dedim kendisine hediye ettim. Logitech G105'ten çok memnundum ancak bir daha aynısını almak istemiyorum. İkisi toplam 500 lira civarı verebilecek bütçeye sahibim. Tercihen aynı markadan olacak şekilde RGB klavye ve mouse olarak önerilerinize açığım. Başka marka olması çok büyük bi sorun olmaz ancak takım dizmek istiyorum (Software üzerinden senkronize şekilde RGB dönüştürme gibi işlemler için). Klavye için mekanik olsun takıntım yok ancak makro olması işime gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.Bu şekilde size önerebileceğim en uygun marka steelseries olabilir set dizmek adına.Klavye olarak Apex 150 ve Rival 110 alabilirsiniz.Apex 150 de yazılımla makro var harici makro tuşu yok.Eğer makro istiyorsanız Apex 350 öneririm.Çok fazla makro tuşu var.Klavyeyi bölüm bölüm istediğiniz rgb renge ayarlayabiliyorsunuz.Fakat biraz büyük bir klavye.Sonrasında Arctis serisi bir kulaklık alıp seti dizebilirsiniz diye düşünüyorum.Coolermasterın klavyeleride güzel rgb olanlar var fakat mouse kalitesi hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.Eğer apex 350 yi uygun fiyata almak istiyorsanız Omen versiyonunu alabilirsiniz sadece steelseries yerine Hp omen logosu basılı.

CoolerMaster Masterkeys Lite L Combo'ya bakmanızı öneririm. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir set. Tam bir F/P ürünü.

Logitech G213 Ve G102 tavsiyemdir.
Logitech g213 ve g402 tavsiye ederim.

Bütçeyi biraz arttırıp G213 ile G502 almayı planlıyorum ancak G213 konusunda çok kararsız kaldım. İzlediğim incelemelerde bazısı bilek kısmını beğenmiyor bazısı da renklerinin canlı olmadığından şikayetçi. Siz kullandınız mı bu konuda bilgilendirebilir misiniz? İçime sinse direk çıkıp alacağım ancak pişman olmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bütçeyi biraz arttırıp G213 ile G502 almayı planlıyorum ancak G213 konusunda çok kararsız kaldım. İzlediğim incelemelerde bazısı bilek kısmını beğenmiyor bazısı da renklerinin canlı olmadığından şikayetçi. Siz kullandınız mı bu konuda bilgilendirebilir misiniz? İçime sinse direk çıkıp alacağım ancak pişman olmak istemiyorum.
G502 kullanıyorum güzel fare ancak çok pahalanmış, alınmaz.

Bütçenizi 500 Lira civarı olarak belirtmişsiniz, eğer 100 Lira esnetme şansınız varsa şu seti öneririm.

SteelSeries Apex M750 TKL Mekanik UK Klavye + Rival 110 Mouse + QCK Mousepad Bundle

Ben şuan kullanıyorum bundan önce de g105 vardı ama artık eskidiği için g213 aldım renkleri canlı bilek desteği çıkmıyor ama güzel.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı