RGB Klavye Önerisi

RGB şart değil ama GXT 890 elimde kalır mı, iyi midir?
Bizzat kullanıyorum. Niye elinde kalsın? Kalite akıyor klavyeden 1 kilodan fazla ağırlığı var. Üst yüzey alüminyum kaplama alt falan plastik. Yazılımı oldukça güzel. Yazı yazmak bir harika. PC kapalıyken bile gidip gelip deli gibi tuşlarına basıyorum. Bence hem RGB hem mekanik olarak daha iyisini bulamazsın. Tabii K83'teki swicthler daha kaliteli. Ama ondan kalır bir yanı da yok.
 
Trust çok güvenilir bir marka değil demiş bazı kullanıcılar ortada kaldım.
Hocam teknoloji şans işi. Ben çok memnun kaldım klavyemden. Benim her beklentimi ve kalite algımı fazlasıyla karşıladı. 10TL'lik klavyeden sonra cennet gibi geldi. Belki o yorumu yapan arkadaş fazla bir beklentiye girmiştir ve umduğu kadar olmayınca kötü yorum yapmıştır.
 
Çok fazla ışık takıntınız yoksa, Gigabyte Force K83 almanızı şiddetle öneriyorum. Cherry MX Red Switch kullanıyor ve gayet kaliteli bir klavye. Şuan F/P ürünlerindeki her klavyeden daha iyi. Bunu yazarken bile bu klavyeyi kullanıyorum, kullandığım süre boyunca hiç sıkıntı yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı