RGB kontrolü nasıl yapılır?

bilalsekerr

Hectopat
RGB ışık kontrolünü nasıl sağlıyoruz havai fişek gibi sürekli yanıp sönüyor. Uygulamadan bakıyorum eşleşme bulunamıyor yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• A1394CB0-F94A-40A5-AD60-073D192D04EA.png
    A1394CB0-F94A-40A5-AD60-073D192D04EA.png
    421,9 KB · Görüntüleme: 140
  • D6C1FA19-C7BF-4C7C-AF9F-F9993171CB33.jpeg
    D6C1FA19-C7BF-4C7C-AF9F-F9993171CB33.jpeg
    3,4 MB · Görüntüleme: 125
Bu sitedeki kontrolcü kasanızın yanında geliyor sanırım. Eğer anakartınız Asus Aura Sync destekliyorsa Aura Sync yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.

Kasanın marka modelini yazar mısınız bazı kasalarda ksanın üzerine tuş olarak atanmış durumda olan profiller var oradan olabilir veya kasa içinde kontrolcü konulmuş olabilir kumanda koymuş olabilirler RGB girişi varsa anakarta bağlayıp kontrol edebilirsiniz yok ise illaki bir kontrolcü vardır.

RGB kontrol edemezsiniz zaten de, belki var olan renkler arasında geciş yapabilirsiniz. Kumandası veya kasa üzerinde led tuşuna atamış olabilirler.
Anakart prime x570p kasa asus gt501 rgb. Fakat kasayı aldığım şirkete montaj yaptırdım kontrol kablosu içinde çıkmadı herhalde yada takmadılar Ön ışıklar Sürekli yanıp söner halde rahatsız olmaya başladım
Bu sitedeki kontrolcü kasanızın yanında geliyor sanırım. Eğer anakartınız Asus Aura Sync destekliyorsa Aura Sync yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.
Öyle bir bağlantı kablosu görmedim kasayı vatan bilgisayardan aldım ve onlara toplattırdım
Kasanın marka modelini yazar mısınız bazı kasalarda ksanın üzerine tuş olarak atanmış durumda olan profiller var oradan olabilir veya kasa içinde kontrolcü konulmuş olabilir kumanda koymuş olabilirler RGB girişi varsa anakarta bağlayıp kontrol edebilirsiniz yok ise illaki bir kontrolcü vardır.
Büyük ihtimal kontorıl bağlantısı var ama ya toplyan kişi takmadı yada kasanın içinden çıkmadı. Kasa Asus gt501rgb Anakart prime x570p

Son düzenleme:
Anakart Prime X570P kasa ASUS GT501 RGB. Fakat kasayı aldığım şirkete montaj yaptırdım kontrol kablosu içinde çıkmadı herhalde ya da takmadılar ön ışıklar sürekli yanıp söner halde rahatsız olmaya başladım.

Öyle bir bağlantı kablosu görmedim kasayı Vatan Bilgisayar'dan aldım ve onlara toplattırdım.

Kasanın arka kapağını açıp bakın içerisine illaki vardır. Kasanın içerisinden çıkmaması gibi bir şey olamaz bence.

Kasanın arka kapağını açıp bakın içerisine illaki vardır. Kasanın içerisinden çıkmaması gibi bir şey olamaz bence.
Bağlamış olsa asusun uygulamasını indirdim hiçbir bağlantı bulunamıyor ama bugün o kabloya bakacağım. Anakartta bi rgb bağlantı soketi dolu birtanesi boş internetten bakıyorum pek sonuç bulamıyorum bu rgb olayından pek anlamıyorum 😀
Bu aparat içinde takılmış şimdi baktım tuşlrdsn kontrol sağlıyorum fakat aura sync uygulamasından kontrol edemiyorum hiçbir şekilde

Dosya Ekleri

• 12FA869B-F27F-4ED6-A7BB-49E10D97C2DD.jpeg
    12FA869B-F27F-4ED6-A7BB-49E10D97C2DD.jpeg
    942,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı