bilalsekerr
Hectopat
Anakart prime x570p kasa asus gt501 rgb. Fakat kasayı aldığım şirkete montaj yaptırdım kontrol kablosu içinde çıkmadı herhalde yada takmadılar Ön ışıklar Sürekli yanıp söner halde rahatsız olmaya başladımRGB kontrol edemezsiniz zaten de, belki var olan renkler arasında geciş yapabilirsiniz. Kumandası veya kasa üzerinde led tuşuna atamış olabilirler.
Öyle bir bağlantı kablosu görmedim kasayı vatan bilgisayardan aldım ve onlara toplattırdımBu sitedeki kontrolcü kasanızın yanında geliyor sanırım. Eğer anakartınız Asus Aura Sync destekliyorsa Aura Sync yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.![]()
ASUS Global
Driven by innovation & committed to quality, ASUS has a wide selection of best in class products. Find & buy a laptop, phone, router, monitor, motherboard & morewww.asus.com
Büyük ihtimal kontorıl bağlantısı var ama ya toplyan kişi takmadı yada kasanın içinden çıkmadı. Kasa Asus gt501rgb Anakart prime x570pKasanın marka modelini yazar mısınız bazı kasalarda ksanın üzerine tuş olarak atanmış durumda olan profiller var oradan olabilir veya kasa içinde kontrolcü konulmuş olabilir kumanda koymuş olabilirler RGB girişi varsa anakarta bağlayıp kontrol edebilirsiniz yok ise illaki bir kontrolcü vardır.
Anakart Prime X570P kasa ASUS GT501 RGB. Fakat kasayı aldığım şirkete montaj yaptırdım kontrol kablosu içinde çıkmadı herhalde ya da takmadılar ön ışıklar sürekli yanıp söner halde rahatsız olmaya başladım.
Öyle bir bağlantı kablosu görmedim kasayı Vatan Bilgisayar'dan aldım ve onlara toplattırdım.
Bağlamış olsa asusun uygulamasını indirdim hiçbir bağlantı bulunamıyor ama bugün o kabloya bakacağım. Anakartta bi rgb bağlantı soketi dolu birtanesi boş internetten bakıyorum pek sonuç bulamıyorum bu rgb olayından pek anlamıyorumKasanın arka kapağını açıp bakın içerisine illaki vardır. Kasanın içerisinden çıkmaması gibi bir şey olamaz bence.
Bu aparat içinde takılmış şimdi baktım tuşlrdsn kontrol sağlıyorum fakat aura sync uygulamasından kontrol edemiyorum hiçbir şekildeBu sitedeki kontrolcü kasanızın yanında geliyor sanırım. Eğer anakartınız Asus Aura Sync destekliyorsa Aura Sync yazılımı ile kontrol edebilirsiniz.![]()
ASUS Global
Driven by innovation & committed to quality, ASUS has a wide selection of best in class products. Find & buy a laptop, phone, router, monitor, motherboard & morewww.asus.com
Edemezsiniz zaten, Asus'un Auro SYNC teknolojisi ARGB fanlar için geçerli. Onun içinde 4 PIN'li değil, 3 PIN'li bir bağlantı kablonuz olması gerek.Bu aparat içinde takılmış şimdi baktım tuşlrdsn kontrol sağlıyorum fakat aura sync uygulamasından kontrol edemiyorum hiçbir şekilde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.