Çözüldü RGB LED mavi ışık sönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
275
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün her zamanki gibi LED'imi açtım. Fakat mavi ışığın sönmediğini, sürekli yandığını gördüm. Kumandadan off tuşuna bastığımda dahi kapanmıyor. Kırmızı renge basıyorum maviyle birlikte yanıyor. Şimdiye kadar bir sorun yoktu. Sebebi ne olabilir?
 
Ne Led'i bu? Kasa mı yoksa Ankara havası mı odadaki? Led takılı kalmışsa kontrolcüde problem olabilir en basitinden kapatıp elektrikten kesip 10 dakika bekleyip kontrol etmek gerek. Ankara havası bir LED ampülse muhtemelen o kontrolcü (controller) sizlere ömürdür.
 
Bütün modlar çalışıyor fakat mavi ışık sönmüyor.
Hocam o fişi direk fişe takamazsın Türkiye elektiriği 240W mutlaka fiş tipi içten bobinli ya da dış kaynak eşitleyici trafo ile ledler güç alıyor. Anladığım kadarıyla hiç dinlendirme de yapmıyorsunuz. Trafolar da nereydeyse yarım saat yetecek güç kalıyor demek ki.
 
Hocam o fişi direk fişe takamazsın Türkiye elektiriği 240W mutlaka fiş tipi içten bobinli ya da dış kaynak eşitleyici trafo ile LED'ler güç alıyor. Anladığım kadarıyla hiç dinlendirme de yapmıyorsunuz. Trafolar da nereydeyse yarım saat yetecek güç kalıyor demek ki.

Şu an ne yapabilirim? Uzun süredir kullanıyorum bir sorun olmamıştı.
 
Fişle LED'ler arasında eşitleyici ne kullanılıyor görsel paylaşır mısın?

WhatsApp Image 2022-10-31 at 23.59.52.jpeg
 

Geri
Yukarı