Hocam küçücük uzunluktaki şeridi bile çok pahalı, bir masanın arkasını kaplamaya çalışırsa hem kendi emeği gider hem parası. Onun yerine Philips Hue Akıllı Led Şerit 2 Mt.: Amazon.com.tr alsa aynı hatta daha ucuza gelir belki.
led şerit piksel on sale at reasonable prices, buy 1 m/2 m/4 m/5 m WS2812B Led şerit 30/60/74/ 96/100/144 piksel/leds/m WS2812 akıllı RGB Led ışık şeridi siyah/beyaz PCB IP30/65/67 DC5V from mobile site on Aliexpress Now!
Triline Bluetooth Tv Arkası Rgb Usb Şerit Led Aydınlatma 16 Renk (407210966)-Rgb-1Metre en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
led şerit piksel on sale at reasonable prices, buy 1 m/2 m/4 m/5 m WS2812B Led şerit 30/60/74/ 96/100/144 piksel/leds/m WS2812 akıllı RGB Led ışık şeridi siyah/beyaz PCB IP30/65/67 DC5V from mobile site on Aliexpress Now!
Google da 5050 led şerit diye arattır, Hazır kontrolcü ile satılan setler var. 50-60 tl bandında bulabilirsin. Ben bu ürünü kullanıyorum. Beyaz renk dahil veriyor. RGB LED ŞERİT SET. Bu arada kalitesiz RGB'ler mevcut piyasada, Onlar ile her rengi alamazsınız. Ben masamın altında ve asus auro sync ile kullanıyorum.
Ben Aliexpress'ten almıştım. 25 TL gibi bir fiyatı vardı geçen yıl(gelince 7 TL vergi ödedim). Ürün 2 metre RGB ve kumandalı geldi. Hem USB olarak kullanılabiliyordu hem de anakarta RGB soketinden bağlanabiliyordu. Şerit LED veya RGB LED yazarak aratmıştım sanırım. Ayrıca kullanacağın kadarını kullanıp kalan kısmı kesebiliyorsun ve çalışmasında problem olmuyor nokta nokta kesebileceğin bölümler var her 15-20 cm şeritte.
Ben Aliexpress'ten almıştım. 25 TL gibi bir fiyatı vardı geçen yıl(gelince 7 TL vergi ödedim). Ürün 2 metre RGB ve kumandalı geldi. Hem USB olarak kullanılabiliyordu hem de anakarta RGB soketinden bağlanabiliyordu. Şerit LED veya RGB LED yazarak aratmıştım sanırım. Ayrıca kullanacağın kadarını kullanıp kalan kısmı kesebiliyorsun ve çalışmasında problem olmuyor nokta nokta kesebileceğin bölümler var her 15-20 cm şeritte.
Evet, mesajlarda sağolsun birisi daha önerdi ama malumunuz dünya gündemi virüsten geçilmiyor. O yüzden ister istemez endişe ediyorum ve o riske girmek istemediğimden TR pazarına bakıyorum.
Evet, mesajlarda sağ olsun birisi daha önerdi ama malumunuz dünya gündemi virüsten geçilmiyor. O yüzden ister istemez endişe ediyorum ve o riske girmek istemediğimden TR pazarına bakıyorum.
Bu konuda açıklama yapıldı. Paket size en erken 10-15 günde ulaşacak zaten ve bu sürede virüsün o paket içerisinde kalabilme ihtimali bulunmuyor. Sadece virüs yüzünden tercih etmiyorsanız düşünceniz yanlış.