RGB LED Takıntısı

Ben de beyaz takıntılıyım. O ikinci fotoğraf tam anlamıyla hedefimdeki sistem. Sadece sıvı soğutma kaldı. Aynı fan ve kontrol kitine bile sahibim ama üşengeçlikten takmıyorum [emoji1].

Yaza kadar tam 3000 TL biriktirmiş olacağım. Evet, yemedim içmedim 1 sene bu parayı biriktirdim. Hala biriktiriyorum Babam yolunmuş, tüysüz ve üşüyen bir tavuğa döndü Ancak gel gör ki taksitle 1000 TL veremeyecek kadar sıkışık şu anda durumu. Umarım o zamana düzelir...

Ya RGB takıntım yok. Kasam kötü bu yüzden var olan 2 adet kırmızı fanın yanına 2 çubuk kırmızı LED taktım. Bu sefer de çok kırmızı oldu. RGB istemiyorum, ev pavyon gibi oluyor.

Sen şu LED olayını kafaya takmışın. Konuyu görünce sormak istedim. Kasanın yanlarına beyaz LED koysam aşırı kırmızılığın çözümü olur mu?

Bu arada RGB benim de pek hoşuna gitmiyor. Beyaz kasa hepsinden daha sık.

Bence bir tür heves. Sistemi aldıktan sonra ne görünüşü, ne de RGB ışıkları umursayacağını sanmıyorum.

Ben aşırı karışık aydınlatmayı sevmiyorum. 2. resimdeki gayet şık. O tarzlar olabilir. Tek renk kombinasyonu da sade severler için iyi bence. Nesnel olarak değerlendirmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…