A adam gibi adam Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 28 26 Eylül 2020 #1 Buna benzer bir konu açmıştım fakat sonra anladım ki LED'i ters bağlamışım. Sizce anakart zarar görmüş müdür? (Aura özelliği kapalıydı). Eski konum bu.
Buna benzer bir konu açmıştım fakat sonra anladım ki LED'i ters bağlamışım. Sizce anakart zarar görmüş müdür? (Aura özelliği kapalıydı). Eski konum bu.
Çözüm A A Akif 26 Eylül 2020 Estağfurullah. Ancak ürünelr sorunsuz çalışıyorsa kafaya takacak bir durum yok.
KS KS A adam gibi adam Femtopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 28 26 Eylül 2020 #11 Akif dedi: E sorun yoksa ne arıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun tekrardan cesaret edemeyip denemeye korktuğm genel olarak. Rahatsızlık verdi isem kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Akif dedi: E sorun yoksa ne arıyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun tekrardan cesaret edemeyip denemeye korktuğm genel olarak. Rahatsızlık verdi isem kusura bakmayın.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Eylül 2020 #12 Estağfurullah. Ancak ürünelr sorunsuz çalışıyorsa kafaya takacak bir durum yok. Artı 0 Eksi Çözüm