RGB Mekanik Klavye Önerisi

• Konuyu başlatan CxS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.847
Trust markasını pek bilmiyorum. Ama bu klavyenin aynı modeliyse daha ucuza bulunuyor.
Trust 21808 GXT 890 Cada İngilizce Q RGB Oyuncu Mekanik Fiyatı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda bahsettiğim üzere klavyenin hem Türkçe hem de İngilizce tuş dizilimli modeli bulunuyor. İki link arasında ki fiyat farkının sebebi budur :)

Mekanik hisli klavye alsam bi fark olur mu?
Ekipmanlar arasında fark yaratmayan tek ürün klavye. Mekanik klavyeden sonra asla zarlı klavye kullanmak istemem orası ayrı bir konu ama hisliyle mekanik arasında hissiyat dışında bana göre bariz fark yok. Milisaniyelere kaldıysa işimiz zaten hiç konuşmayalım :)

Videoda bahsettiğim üzere klavyenin hem Türkçe hem de İngilizce tuş dizilimli modeli bulunuyor. İki link arasında ki fiyat farkının sebebi budur :)

Ekipmanlar arasında fark yaratmayan tek ürün klavye. Mekanik klavyeden sonra asla zarlı klavye kullanmak istemem orası ayrı bir konu ama hisliyle mekanik arasında hissiyat dışında bana göre bariz fark yok. Milisaniyelere kaldıysa işimiz zaten hiç konuşmayalım :)

Mekanik hisliyle mekanik klavye arasında bir fark yoksa neden ürettiler ?
Mekanik değil ancak kullanan herkesin çok beğendiği mekanik hissiyatlı Masterkeys Lite L modelimizi önerebilirim.

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye
Klavye güzel fakat mekanik le olmayan arasında yada mekanik hisli arasında bir fark var mı, daha mı iyi? Ben daha çok fps türü oynuyorum cs:go, pubg, r6. Şuan kullandığım klavye Logitech K270 bundan daha mı iyi? Cevapları mı alırsam belki bunu alırım. :)

Mekanik hisliyle mekanik klavye arasında bir fark yoksa neden ürettiler ?
Fark yok demedim dikkat edersen, bariz fark yok dedim :). Tabii ki de fark var. Her tuşa özel metal aksan yani anahtar yapısı var mekanik klavyelerde ve bu ciddi oranda hem maliyeti hemde uzun ömürlü olmasına neden oluyor. Membran klavyeler daha ucuz ürünler ve basımı algılama noktaları en dipte. Mekanik anahtarların marka ve modeline göre değişkenlik gösterse de ortalama olarak yarı basım mesafesinde algılar ve USB ara birimiyle aktarımı başlatır. Fark bu yani 2 3 ms fark hayatını değiştirmez ama kullanım zevkini değiştirir.

Fark yok demedim dikkat edersen, bariz fark yok dedim :). Tabii ki de fark var. Her tuşa özel metal aksan yani anahtar yapısı var mekanik klavyelerde ve bu ciddi oranda hem maliyeti hemde uzun ömürlü olmasına neden oluyor. Membran klavyeler daha ucuz ürünler ve basımı algılama noktaları en dipte. Mekanik anahtarların marka ve modeline göre değişkenlik gösterse de ortalama olarak yarı basım mesafesinde algılar ve USB ara birimiyle aktarımı başlatır. Fark bu yani 2 3 ms fark hayatını değiştirmez ama kullanım zevkini değiştirir.
Aslında 2 3 ms fark hayatı değiştirmez :D ama daha fazla hız olduğu için daha iyidir herhalde.
Mekanik değil ancak kullanan herkesin çok beğendiği mekanik hissiyatlı Masterkeys Lite L modelimizi önerebilirim.

Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye
Size birşey sormak istiyorum. Demin haberde bu fiyatlar la ilgili şikayetler aklıma getirdi. Dolar 7 iken fiyatlar artmıştı şimdi dolar 5,68 neden hala fiyatlar aynı? Düşürmeniz gerekmiyo mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı