@bonjour
Öncelikle ben bu denli ince eleyen sık dokuyan görmedim
Evet bahsedilen ücret çok yüksek ama benim sana tavsiyem benim yaptığım şekilde indirim kovalamak ve bu sayede daha uyguna alabilirsin. Örneğin şuan Gameekstra'da Corsiar Glaive 220TL'ye düştü. Asus ekipman toplamak istersen de Asus ROG Claymore Brown Switch 650TL, Gladius II 260TL'ye düşmüş durumda. Kısacası ödeyeceğin ücret düşmüş durumda.
Tekrar Corsair konusunda geçecek olursak, Onur'da bana katılacaktır teknoloji işi şans işidir. Öncelikle bunu bilerek yola çıkmak lazım. Ürünlerin modasının geçmesi artık iyice hızlandı ve benim teorim yeni çıkan bir ürün 2 - 3 yılda iyice gözden düşüyor fakat fiyat konusunda çok iyi yerleştirilmiş ve rakibi az olan ürünler uzun süre tercih edilebiliyor. Bunun en iyi örneği Logitech G300S ve G103 Sürücü desteği konusunda destek kesilmez yani ben sanmıyorum ama bazı yeni özellikler gelecektir ve o özellikler o ürünün içinde olmaz olamaz. Örneğin Cougar'ın 2000 Hz tepki verebilen faresi Revolver S piyasaya çıktı ve bu özellik yakında çoğu ürüne eklenecektir ama senin şimdi aldığın üründe yoksa dahada olmaz.
Ben sadece fiyatlarına göre değer mi konusunda değinmek istiyorum diğer maddeleri kendimce açıkladım zaten
Corsair K95 Platinum 900TL
Benim için hiçbir klavye 900TL etmez o yüzden değer diyemem. İndirim zamanı beklemeni tavsiye ederim.
Corsair Gaming Glaive 325TL
Ben 250TL'ye aldım o fiyatlar için şahane ürün ama +300TL için rekabet ettiği ürünler artıyor. Tercih edilebilir ama şuan ki indirimde bence 220TL'ye kap bir tane
Corsair MM800 Polaris 300TL
Bu konuya kullanan biri olarak Onur daha iyi cevap verecektir.
Corsair VOID PRO Wireless 800TL
Bluetooth bir kulaklık zaten pahalı oluyor birde bunu oyuncu noktasına getirince bu fiyatlar normal. Pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama güzel ürün.