RGB Şerit LED Boyanır mı?

intel pentium 4

Kilopat
Selam. Elimde beyaz PCB'li RGB şerit LED var. Anakartıma bağlayarak kasamda kullanacağım ama kasam siyah olduğu için hoş durmuyor. Siyah marker kalem ile boyarsam bir sorun olur mu? Bir de şerit LED'i anakarta taktığımda çok ısınıyor. Sıcaklık ölçer ile ölçtüğümde 40 dereceye kadar çıkıyor. Bir sorun olur mu?
Teşekkürler.

Selam. Elimde beyaz PCB'li RGB şerit LED var. Anakartıma bağlayarak kasamda kullanacağım ama kasam siyah olduğu için hoş durmuyor. Siyah marker kalem ile boyarsam bir sorun olur mu? Bir de şerit LED'i anakarta taktığımda çok ısınıyor. Sıcaklık ölçer ile ölçtüğümde 40 dereceye kadar çıkıyor. Bir sorun olur mu?
Teşekkürler.
Ben guaj boya ile boyamıştım, bir sorun olmamıştı yani çok fazla sorun olacağını sanmıyorum.

resmini gönderirseniz size çok daha iyi yardımcı olabilirim.

bu şekilde hocam
IMG_20210730_222810.jpg

Boyarsanız ısınma sorunu olabilir tam emin değilim bence boyamayın size şöyle bir çözümüm var.
Ekteki profilden satan alüminyum satan yerler var önündeki aydınlatma difüzörü var hem şık görüntü sağlan hem de kasa alüminyumu sayesinde ısınmayı da azaltır LED'in ömrü uzar.

Dosya Ekleri

• linear.JPG
    linear.JPG
    27,4 KB · Görüntüleme: 60
Boyarsanız ısınma sorunu olabilir tam emin değilim bence boyamayın size şöyle bir çözümüm var.
Ekteki profilden satan alüminyum satan yerler var önündeki aydınlatma difüzörü var hem şık görüntü sağlan hem de kasa alüminyumu sayesinde ısınmayı da azaltır LED'in ömrü uzar.
Bu güzelmiş'te biraz masraflı olur sanki 😬

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı