RGB şerit LED önerisi

Dostum hemen hemen ikisi de aynı ürün. Bilgisayar masasında kullanacaksan tavsiyem ambilight yapman olur en azından dekor dışında oyun oynarkende keyif alırsın. Bence az daha bütçe ayarlayıp ambilightda değerlendirilebilir. Bence odaya hoş bir hava katıyor. Örnek olarak odamın görüntüsünü ekledim. Düzensizlik için kusura bakmayın şimdiden

Dosya Ekleri

• 20230319_141012.jpg
    274,7 KB · Görüntüleme: 2.124
Son düzenleyen: Moderatör:
Ambilight dediğin pahali bir iş nerden baksan en az 2k harcaması lazım. Ambiyans istemiyorsan govee nin ledleri var amazonda onlari öneririm uygulaması bile var.

İkisi de aynı, yorumu daha çok olanı alın incelemedim hangisinde çok.

Ambilight dediğin pahali bir iş nerden baksan en az 2k harcaması lazım. Ambiyans istemiyorsan govee nin ledleri var amazonda onlari öneririm uygulaması bile var.
Dostum arduino ile neo pixel adreslenebilir şerit led yeterli. Birde 5v 2a adaptor. Taş çatlasın 300 350tl arasına halleder.

Ambilight dışında gerisi hikaye

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…