RGB Şerit Önerisi

pamirbatuhan

Decapat
Makaleler
1
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS B450-F kart için RGB şerit önerisi istiyorum. Bu konu hakkında olabilecek en bilgisiz insanlardan biri olduğum için siz değerli insanlara sormaya karar verdim. İnternetten biraz bakınca adreslenebilir 30CM şeritlerin 100 TL üzerine satıldığını gördüm ama benim niyetim biraz daha uzun alıp (en azından 1 metre) masanın arkasına da koymak. Sizce böyle mi yapmak mantıklı olur, yoksa elektrik dükkanlarında 3 metresi 50 TL olanlar mı? Bildiğim kadarıyla onlar adreslenebilir değil kendi kontolcüsü var ve auro sync üzerinden kontrol edilemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS B450-F kart için RGB şerit önerisi istiyorum. Bu konu hakkında olabilecek en bilgisiz insanlardan biri olduğum için siz değerli insanlara sormaya karar verdim. İnternetten biraz bakınca adreslenebilir 30CM şeritlerin 100 TL üzerine satıldığını gördüm ama benim niyetim biraz daha uzun alıp (en azından 1 metre) masanın arkasına da koymak. Sizce böyle mi yapmak mantıklı olur, yoksa elektrik dükkanlarında 3 metresi 50 TL olanlar mı? Bildiğim kadarıyla onlar adreslenebilir değil kendi kontolcüsü var ve auro sync üzerinden kontrol edilemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bir bak derim gayet eğlenceli ve ucuz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bir bak derim gayet eğlenceli ve ucuz

Bahsettiğiniz videoyu dün izledim fakat orada da RGB olayını bluethoot üzerinden yapıyor, anakarttan değil. Ayrıca bir miktar da elektronik bilgisi istiyor o da bende yok maalesef. Eğer elektronikçiden almak yerine tek yapabiliceğim bu ise çarşıdan almak daha mantıklı. En azından daha ucuz ayrıca kod ve elektronik bilgisi istemiyor. İkisini de adaptore takı çalıştırmak durumundayım. Cevabınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Elektirikcilerde led şeritin metresi 6-7 lira büyük bir elektirikciye gidersen metre usulü alabilirsin ufak esnaf ruloyu komple satmaya çalışıyor bu arada anakartların rgp çıkışları 2 m ye kadar güç sağlayabilir (kablo uzunluğu dahil ) elektirikciden aldığın led şeridi anakarta takarsan bilgisayar üzerinden kontrol edebilirsin kontrolcüsünü alman şart değil

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı