RGB'si bozulan ekran kartı iade edilir mi?

Bütçe
30000

xadeonn

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 7 ay önce Hepsiburada'dan aldığım Sapphire RX 7800XT Nitro+ ekran kartımın RGB LED'i bozuldu mavi renk seçiliyken yeşil yeşil noktalar oluyor diğer renklerde de durum aynı. Oyunlarda sürekli takılmalar yaşıyorum ekran kartı sürücüleri çöküyor bilgisayar tamamen donuyor ve bilgisayarı sadece güç düğmesine basılı tutarak kapatabiliyorum. Ekran kartını servise göndersem ücret iadesi yaparlar mı? Ücret iadesi yaparlarsa NVIDIA ekran kartı almayı düşünüyorum ekran kartı olarak ne önerirsiniz bütçe 30k.

2. fotoğrafta ekran kartını ilk aldığım zaman ki hali 3. fotoğrafta ise şimdi ki hali fotoğrafta çok belli olmasa da mor renk seçiliyken turuncu noktalar oluşuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3794.jpeg
    IMG_3794.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2841.jpeg
    IMG_2841.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3663.jpeg
    IMG_3663.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Genelde önce teknik servis tamir seçeneğini ele alır. Tamir edilen kart yine eskisi gibi düzgün çalışabilir. Aynı sorunu tekrar yaşarsanız sanırım ürün değişimi veya ücret iadesi gibi seçenekleri size sunarlar. Ama öncelik tamir olacaktır servis açısından. Siz değişim isteseniz de prosedür gereği ilk etapta garanti kapsamında tamir seçeneği değerlendirilir. Tamir edilemiyorsa değişim veya ücret iadesi aşamasına geçilir.

Genelde önce teknik servis tamir seçeneğini ele alır. Tamir edilen kart yine eskisi gibi düzgün çalışabilir. Aynı sorunu tekrar yaşarsanız sanırım ürün değişimi veya ücret iadesi gibi seçenekleri size sunarlar. Ama öncelik tamir olacaktır servis açısından. Siz değişim isteseniz de prosedür gereği ilk etapta garanti kapsamında tamir seçeneği değerlendirilir. Tamir edilemiyorsa değişim veya ücret iadesi aşamasına geçilir.

Arkadaşımda Sapphire 9060XT Nitro+ var onun ekran kartının ledinin yarısı hiç yanmıyor o da benden 1 ay sonra Hepsiburada'dan almıştı. Kartı geçen hafta servise gönderdi değişim veya para iadesi yapalım demişler arkadaşım da iade olsun demiş. Umarım benim kartı da iade yaparlar. Arkadaşımın kartı fotoğraftaki şekildeydi

Dosya Ekleri

• 672E5EEC-14A4-42BE-ABEB-E5BA1733E795.jpeg
    672E5EEC-14A4-42BE-ABEB-E5BA1733E795.jpeg
    133,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Hocam kartı aldığınız parayı size iade edecekleri için o zamanki fiyat ile şimdiki fiyat arasında bazen çok fark olduğundan birebir, muadili veya bir üst modeliyle değişimini yaptırmak daha mantıklı gelebiliyor. Ayrıca bazı ürünlerde ilk altı ay tamir değil direkt ücret iadesi veya değişim yapılıyor. Her markanın prosedürü değişiklik gösterebiliyor.

Hocam kartı aldığınız parayı size iade edecekleri için o zamanki fiyat ile şimdiki fiyat arasında bazen çok fark olduğundan birebir, muadili veya bir üst modeliyle değişimini yaptırmak daha mantıklı gelebiliyor. Ayrıca bazı ürünlerde ilk altı ay tamir değil direkt ücret iadesi veya değişim yapılıyor. Her markanın prosedürü değişiklik gösterebiliyor.
kartı 24400 e almıştım şimdi ki fiyatı 24000 ücret iadesi yapılsa benim için daha iyi olur ayrıca ben kartı aldıktan sonra garanti süresine baktığımda kartın garantisi kartı almadan 3 ay önce başlamış

kartı 24400 e almıştım şimdi ki fiyatı 24000 ücret iadesi yapılsa benim için daha iyi olur ayrıca ben kartı aldıktan sonra garanti süresine baktığımda kartın garantisi kartı almadan 3 ay önce başlamış
Sizin için fatura tarihi geçerli hocam. Öncesi sizi ilgilendirmiyor. Siz sıfır ürün kategorisinde aldığınız sürece satın alım yani fatura tarihiniden itibaren garantisi başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı