RGX classic alınır mı?

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10 Pro
Delta RGB Kasa
Gamebooster Fire Storm
Razer Deathadder V2 Mini
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, kartımda yeterli miktarda para bulunuyor sizce RGX classic alınır mı? Stinger'i bucky, judge, outlaw, ares ve Odin hariç her silaha skinim var ama benim bir ekonomik sorum olacak. Sizce bu para bendemi kalmalı yoksa harcayayım mı? (nakit olarak bende para hala bulunuyor) son Radyant krizi sopa alımından çok vicdan azabı çektim nedense.

bu kişiden kişiye değişir, asil classic in yanında en iyi classic skinlerinden biri. ama benim ilk tercihim olmazdı. ben olsam vct classiclerinden birini alırdım

Sorman bile hata tabii ki alınır bir RGX fanı olarak öneririm kill sayaç bile var üstünde ayrıca ışık rengi değişince kurşun rengide o oluyor hemen al TL her geçen gün değer kaybediyor.

Sorman bile hata tabii ki alınır bir RGX fanı olarak öneririm kill sayaç bile var üstünde ayrıca ışık rengi değişince kurşun rengide o oluyor hemen al TL her geçen gün değer kaybediyor.
tamamdır sağolun

beyler 75 vpden gidiyorum riot en fazla kaç atıyor resim karşılığında?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, kartımda yeterli miktarda para bulunuyor sizce RGX classic alınır mı? Stinger'i bucky, judge, outlaw, ares ve Odin hariç her silaha skinim var ama benim bir ekonomik sorum olacak. Sizce bu para bendemi kalmalı yoksa harcayayım mı? (nakit olarak bende para hala bulunuyor) son radyant krizi sopa alımından çok vicdan azabı çektim nedense.

Asil bekleyin yağmacı ghost aldım o da fena değildir düşüncesiyle sonra Fatih gaia vb. güzel ghost almayı hep erteledim ghost kullanmayı bıraktım hocam. Çünkü oyuna çok fazla para yatırmıyorsanız tabanca 1 kere alınıyor onda da en iyisini alın.

Normalde atmaları lazım ilginç bir durum bıçağınız varsa RGX alın oni Katana mevcut çok da bir anlamı yok. Aklına gelen ilk düşünceyi yap sana tavsiyemdir.

Normalde atmaları lazım ilginç bir durum bıçağınız varsa RGX alın oni Katana mevcut çok da bir anlamı yok. Aklına gelen ilk düşünceyi yap sana tavsiyemdir.
rgx kelebek, asil karambit ve r krizi sopam var oninin oynanışı çok hoşuma gitti zaten başta rgx alacaktımda sıkıyor diyorlar. Nasıl sence

Oynayışı güzel şu mantıkta bak zaten bıçakların var emin ol oni Katana sıkıyor ve mağazana RGX classic gelmiş ve ilk aklına gelen skin o onu al pişman olmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı