RGX karambit alınır mı?

• Konuyu başlatan Tuna00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 73

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Normalde param Kuronami Vandal almak için gereken VP'ye yetiyordu. Benim kartım olmadığı için arkadaşıma parayı verdim, bana VP alsın diye. Neyse, bu sabah marketimi attım, RGX karambit vardı ve bana dediler ki bıçağın yok, üstüne biz koyalım, karambit alalım sana. Tamam, sonra öderim dedim, teşekkür ettim ve biraz önce aldım. Yağmacı Karambit bekleyecektim ama arkadaşlarım "RGX kolay kolay gelmez, gelmişken al gitsin." dediler. Ben beğendim fakat şunu sormak istiyorum: Bu bıçak ileride sıkar mı bir de herkeste olan popüler bir bıçak mı? Ve ya beklemeyerek hata yaptım mı sizce? Vandal ve operatörüm var, başka silah oynamıyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde param Kuronami Vandal almak için gereken VP'ye yetiyordu. Benim kartım olmadığı için arkadaşıma parayı verdim, bana VP alsın diye. Neyse, bu sabah marketimi attım, RGX karambit vardı ve bana dediler ki bıçağın yok, üstüne biz koyalım, karambit alalım sana. Tamam, sonra öderim dedim, teşekkür ettim ve biraz önce aldım. Yağmacı Karambit bekleyecektim ama arkadaşlarım "RGX kolay kolay gelmez, gelmişken al gitsin." dediler. Ben beğendim fakat şunu sormak istiyorum: Bu bıçak ileride sıkar mı bir de herkeste olan popüler bir bıçak mı? Ve ya beklemeyerek hata yaptım mı sizce? Vandal ve operatörüm var, başka silah oynamıyorum zaten.
gayet iyi bir seçim olmuş hayırlı günlerde kullanın.

Normalde param Kuronami Vandal almak için gereken VP'ye yetiyordu. Benim kartım olmadığı için arkadaşıma parayı verdim, bana VP alsın diye. Neyse, bu sabah marketimi attım, RGX karambit vardı ve bana dediler ki bıçağın yok, üstüne biz koyalım, karambit alalım sana. Tamam, sonra öderim dedim, teşekkür ettim ve biraz önce aldım. Yağmacı karambit bekleyecektim ama arkadaşlarım "RGX kolay kolay gelmez, gelmişken al gitsin." dediler. Ben beğendim fakat şunu sormak istiyorum: Bu bıçak ileride sıkar mı bir de herkeste olan popüler bir bıçak mı? Ve ya beklemeyerek hata yaptım mı sizce? Vandal ve operatörüm var, başka silah oynamıyorum zaten.

Reis bıçak gayet güzel iyi ki almışsın dedikleri gibi kolay kolay gelmez gayet güzel bıçak hayırlı olsun iyi oyunlar.
Hem de vandalında varsa yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı