Valorant RGX karambit alınır mı?

Hazır satıştayken bunu alayım o zaman.

Karta para attım zaten. Ya yaz indirimlerinden oyun alacağım ya da bunu.
Valorant benim vazgeçilmezim diyorsan kesinlikle karambit almanı tavsiye ederim ama benim için çokta önemli değil diyorsan gaz indirimlerindeki oyunlara da göz atmalısın

Valorant benim vazgeçilmezim diyorsan kesinlikle karambit almanı tavsiye ederim ama benim için çok da önemli değil diyorsan gaz indirimlerindeki oyunlara da göz atmalısın

Kral Steam hesabım Full dolu olduğu için alacak oyunda bulamıyorum o yüzden şimdilik Valorant'a yöneldim. Muhtemelen karambit alırım.

Karambitler sıkıyor biraz kelebek falan daha eğlenceli geliyor RGX kelebek sıkmamıştı beni.

Sadece bıçak beklemekten iflahım kurudu. RGX kelebek de zaten karambitten daha güzel görünüyor bence ama bekleme işi sıkıntı o yüzden alacağım gibi duruyor.

Kral Steam hesabım Full dolu olduğu için alacak oyunda bulamıyorum o yüzden şimdilik Valorant'a yöneldim. Muhtemelen karambit alırım.

Sadece bıçak beklemekten iflahım kurudu. RGX kelebek de zaten karambitten daha güzel görünüyor bence ama bekleme işi sıkıntı o yüzden alacağım gibi duruyor.

Hocam al iade hakkını kullanmadıysan en kötü iade edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı