Alicak durumun varsa gözün kapalı bile almalisinSizce o fiyata değecek bir bıçak mı?
Alicak durumun varsa gözün kapalı bile almalisinSizce o fiyata değecek bir bıçak mı?
Hiç belli olmaz hocam. Ben RGX vandalı 4 ay beklemiştim.
Alacak durumun varsa gözün kapalı bile almalisin
Daha yeni geldi hocam ne çabuk sıkıldınız.
Tabii zevkler ve renkler. Benim de aksine hoşuma gitti çünkü.
Valorant benim vazgeçilmezim diyorsan kesinlikle karambit almanı tavsiye ederim ama benim için çokta önemli değil diyorsan gaz indirimlerindeki oyunlara da göz atmalısınHazır satıştayken bunu alayım o zaman.
Karta para attım zaten. Ya yaz indirimlerinden oyun alacağım ya da bunu.
Valorant benim vazgeçilmezim diyorsan kesinlikle karambit almanı tavsiye ederim ama benim için çok da önemli değil diyorsan gaz indirimlerindeki oyunlara da göz atmalısın
Karambitler sıkıyor biraz kelebek falan daha eğlenceli geliyor RGX kelebek sıkmamıştı beni.
Sizce o fiyata değecek bir bıçak mı?
Kral Steam hesabım Full dolu olduğu için alacak oyunda bulamıyorum o yüzden şimdilik Valorant'a yöneldim. Muhtemelen karambit alırım.
Sadece bıçak beklemekten iflahım kurudu. RGX kelebek de zaten karambitten daha güzel görünüyor bence ama bekleme işi sıkıntı o yüzden alacağım gibi duruyor.
Hocam al iade hakkını kullanmadıysan en kötü iade edersin.
Hiç kullanmassan takmassan iade edebiliyorsun.Valorant'ta iade mi var hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.