WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
FiveM'e yeni başladım bu sunucuyu indirdim scriptlerini, güvenilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM'e yeni başladım bu sunucuyu indirdim scriptlerini, güvenilir mi?
Hangisinde başlamalıyım hocam ? RİA'Yı indirdim de. Ben ilk çöpcülük falan yapcam sonradan çete işlerine falan belki.Virüs hiçbir sunucuda bulaşmaz fakat başlamışken ria da başlama derim.
Hocam sakin ve kolay bir sunucu önerir misiniz?Virüs hiçbir sunucuda bulaşmaz fakat başlamışken ria da başlama derim.
Hangisinde başlamalıyım hocam? RİA'Yı indirdim de. Ben ilk çöpcülük falan yapacağım sonradan çete işlerine falan belki.
Hangisinde başlamalıyım hocam? RİA'Yı indirdim de. Ben ilk çöpcülük falan yapacağım sonradan çete işlerine falan belki.
Hocam sakin ve kolay bir sunucu önerir misiniz?
Hocam ben rahat oynamak istiyorum taksicilik,çöpcülük falan yapmak.WiseV oynayabilirsin şu anda biz burada takılıyoruz sosyal ağırlıklı çok iyi bir sunucu değil ama Riadan iyidir. Nisan 1 de sunucu açılacak 2 tane kaliteli scriptli.
Sosyal takılmak her zaman güzeldir ona göre.
WiseV' nasıl hocam çete mete işleri var mı peki?WiseV oynayabilirsin şu anda biz burada takılıyoruz sosyal ağırlıklı çok iyi bir sunucu değil ama Riadan iyidir. Nisan 1 de sunucu açılacak 2 tane kaliteli scriptli.
Sosyal takılmak her zaman güzeldir ona göre.
Hocam ben rahat oynamak istiyorum taksicilik, çöpcülük falan yapmak.
RİA RP'Yi nasıl silebilirim hocam?Tamam işte sosyal RP olan sunuculara gir rahat legal meslekler yaparsın.
Hocam ben rahat oynamak istiyorum taksicilik, çöpcülük falan yapmak.
WiseV' nasıl hocam çete mete işleri var mı peki?
RİA RP'yi nasıl silebilirim hocam?
Ekip işleri var veya arkadaşınla oynarsan kardeş falan olarak başlarsınız aynı soyadı yapıp. Güzel mesleklerde var.
İndirdiğin şey ria sunucusu değil. Scriptleri bir şey silmene gerek yok. Sadece wisev gibi sunucular whitelist olduğu için discordlarına katılıp whitelist almak.
Whitelist derken hocam şimdi alabilirim değil mi hemen?
Gidip kayıt bekleme odasına geçiceksin. Orada kaydını alıp sunucuya direkt oyuna geçebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.