Ricardo Quaresma şişirilmiş bir oyuncudur

Ee yani hani nerede bütün takımı geçip gol attığı yer burada birkaç bilek hareketi bir de bol bol uzaktan şut var şutları sabride atıyordu bütün takımı geçmek dediğin Messi'nin attığı angara mesii gölü gibi olur 2 kişi çalımlıyor pas atıyor bu tüm takımı geçmek mi oluyor.

Dur atacam sana şimdi tek artısı rabona ve trivela öyle mi?

Quaresma çok iyi oyuncuydu ona laf yok ama evet beşiktaşlılar çok abartıyor.Şuan da rafa silvayı da çok abartıyolar o da çok iyi oyuncu ama abarttıkları kadar çok iyi değil.Galatasaraylılar bile osimheni rafa silva kadar abartmadı böyle diyeyim anlayın.Bu arada Türkiye'de oynamış en iyi oyuncu Eto'dur

Kardes videonun bir tek basini izleyip yorum yapıyorsun seninle daha tartışmanın bir alemi yok ben her şeyi gösterdim sana daha fazlası da var ama eski zamanlardan kalan videolar olduğu için bulması zor oluyor.

Oyunculuk olarak tartışılır ama kariyer olarak Quaresma Alex'den daha iyi.

Kardes videonun bir tek basini izleyip yorum yapıyorsun seninle daha tartışmanın bir alemi yok ben her şeyi gösterdim sana daha fazlası da var ama eski zamanlardan kalan videolar olduğu için bulması zor oluyor.

Tabii tabii kesin öyledir sen bunu izle bir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hız, çalım, pas, dribling, şut, aklına gelebilen her türlü bilek hareketi, orta daha ne lazım sana. Frikiği yazmayı unutmuşum bir de frikik. O yetmediyse bunu da izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Videonun 4 de 3'ü kanattan yapılan trivela ve rabona ortalar benim dedigimle ayni yere varıyorsun. Kalanlarda ceza sahası köşesinden attığı goller ve 2-3 tane sert şut golü. Quaresma kanat oyuncusu çok iyi bir yardımcı oyuncudur oynadığı dönemlerde takımı besleyen bir futbolcuydu ama hagi her oynadığı yerde takımın 1 numaralı futbolcusuydu. Hagi gibi oyun kurabilen, şut çekebilen adam eksiltebilen bir futbolcu gelmedi ki videolarını attım sana. 94 dünya kupasında Romanya çeyrek finale kalmışsa 2000 de GS UEFA'yı almışsa en büyük pay sahibi odur. Quaresma asla takımını taşıyabilecek bir futbolcu olmadı.

Frikik i iyi ki yazmayı unutmuşsun çünkü frikik konusunda hagi quaresmayı haşlama yapar yer Püre olarak sıçar.

Ha hakkinı vereyim trivela ve rabona dışında diğer artışı hızı başka da yok.

Yav tamam kardeşim hagidir yav fanatiklik gözlerine bu kadar da perde indirmesin yav söylediklerimin hangisi yok hız, çalım, pas, dribling, şut, orta ve frikik hagi bunların hepsini yapmaya çalışsa ortadan ikiye ayrılır hagi kalas oyuncu kardeşim top kendisine gelir ya pas atar ya vurur kariyerinde birkaç tane çift vuruş yaptı diye hagi çalımcı olmuyor hagide şut ve frikik dışında başka bir şey yok GS UEFA kupası 94 dünya kupasında çeyrek final diyorsun hagi tek başına mı yapmış bunları sen yetenekte şuttan frikikten başka bir şey diyemeyince tekrar kariyer ortaya atıyon biz burada bireysel yetenekten bahsediyoruz kariyer olarak hagi olabilir ama bireysel yetenekte quaresmanın yanından geçemez bunun ayrımını yap artık ben kariyer olarak quaresma daha iyidir demiyorum yetenekten bahsediyorum umarım anlamışsındır.

Kendini kandırmaya devam et asıl fanatizanlık yapan siz beşiktaşlılarsınız her futbolcunuzu ilahlaştırma çabasındasınız bundan 5-10 sene sonra da aynı şeyleri rafa silva için söylersiniz. Göz var nizam var akıl var mantık var.

Hagiye kalas diyerek futbolun F'sinden anlamayan birisi olduğunu belli ettin bu konuyu daha fazla senle tartışmayacağim.

Bu dakikadan sonra asıl ben senle tartışmayacam mevlananında dediği gibi:
“Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına!”

Galatasaraylılar kendilerini Real Madrid, kendileri dışındakileri de Trendyol 2. Lig takımı olarak görmeyi ne zaman bırakır tahminen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…