Ricardo Quaresma şişirilmiş bir oyuncudur

Ee yani hani nerede bütün takımı geçip gol attığı yer burada birkaç bilek hareketi bir de bol bol uzaktan şut var şutları sabride atıyordu bütün takımı geçmek dediğin Messi'nin attığı angara mesii gölü gibi olur 2 kişi çalımlıyor pas atıyor bu tüm takımı geçmek mi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sadece o şutları atmak bile büyük yetenek ve zeka gerektirir o topa hangi açıdan neresine ayağının neresi ile vurmayı, rüzgarı hesap etmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Diğer konulara gelirsek adamın lakabı karpatların maradonası. Quaresmanin tek artısı trivela ve rabona başka yok.

Dur atacam sana şimdi tek artısı rabona ve trivela öyle mi?

Ricardo Quaresma çok yetenekli bir futbolcuydu ona kesinlikle bir lafım yok. Fakat abartıldığı kadar da üst düzey bir futbolcu değildi. Beşiktaşlıların ben hiç canlı oynadığı dönemde bu kadar çok Quaresmayı övdüklerini hatırlamıyorum. Şimdi internete bir bakıyorum Quaresma şöyle efsane böyle efsane. Beşiktaş için bir efsane olabilir ama bu adamı Hagi, Alex seviyesinde gören insanlara gerçekten gülüyorum. Quaresma'dan daha iyi Türkiye'de oynamış en az 20-25 futbolcu sayabilirim. Futbolu sosyal medyadan bilen insanlar gelip burada Quaresma şöyle efsane en iyisi falan diye yorumlar yapmayın.
Quaresma çok iyi oyuncuydu ona laf yok ama evet beşiktaşlılar çok abartıyor.Şuan da rafa silvayı da çok abartıyolar o da çok iyi oyuncu ama abarttıkları kadar çok iyi değil.Galatasaraylılar bile osimheni rafa silva kadar abartmadı böyle diyeyim anlayın.Bu arada Türkiye'de oynamış en iyi oyuncu Eto'dur

Ee yani hani nerede bütün takımı geçip gol attığı yer burada birkaç bilek hareketi bir de bol bol uzaktan şut var şutları sabride atıyordu bütün takımı geçmek dediğin Messi'nin attığı angara mesii gölü gibi olur 2 kişi çalımlıyor pas atıyor bu tüm takımı geçmek mi oluyor.

Dur atacağım sana şimdi tek artısı rabona ve trivela öyle mi?

Kardes videonun bir tek basini izleyip yorum yapıyorsun seninle daha tartışmanın bir alemi yok ben her şeyi gösterdim sana daha fazlası da var ama eski zamanlardan kalan videolar olduğu için bulması zor oluyor.

Tamam kardeşim en iyi sen biliyorsun quaresma kötüde sen neden buraya bu konuyu açma gereği duydun kötüyse zaten herkes biliyordur senin iyi veya kötü demenle adam iyi veya kötü olmazki kariyer olarak doğru olabilir alex ve hagi daha iyi olabilir fakat Süper Lig'in en yetenekli oyuncu quaresmadır bunu objektif olan her fbli ve gsliye sor onlarda aynısını söyler.
Oyunculuk olarak tartışılır ama kariyer olarak Quaresma Alex'den daha iyi.

Kardes videonun bir tek basini izleyip yorum yapıyorsun seninle daha tartışmanın bir alemi yok ben her şeyi gösterdim sana daha fazlası da var ama eski zamanlardan kalan videolar olduğu için bulması zor oluyor.

Tabii tabii kesin öyledir sen bunu izle bir.

Hız, çalım, pas, dribling, şut, aklına gelebilen her türlü bilek hareketi, orta daha ne lazım sana. Frikiği yazmayı unutmuşum bir de frikik. O yetmediyse bunu da izle.

Son düzenleme:
Tabii tabii kesin öyledir sen bunu izle bir.

Hız, çalım, pas, dribling, şut, aklına gelebilen her türlü bilek hareketi, orta daha ne lazım sana. Frikiği yazmayı unutmuşum bir de frikik.

Videonun 4 de 3'ü kanattan yapılan trivela ve rabona ortalar benim dedigimle ayni yere varıyorsun. Kalanlarda ceza sahası köşesinden attığı goller ve 2-3 tane sert şut golü. Quaresma kanat oyuncusu çok iyi bir yardımcı oyuncudur oynadığı dönemlerde takımı besleyen bir futbolcuydu ama hagi her oynadığı yerde takımın 1 numaralı futbolcusuydu. Hagi gibi oyun kurabilen, şut çekebilen adam eksiltebilen bir futbolcu gelmedi ki videolarını attım sana. 94 dünya kupasında Romanya çeyrek finale kalmışsa 2000 de GS UEFA'yı almışsa en büyük pay sahibi odur. Quaresma asla takımını taşıyabilecek bir futbolcu olmadı.

Frikik i iyi ki yazmayı unutmuşsun çünkü frikik konusunda hagi quaresmayı haşlama yapar yer Püre olarak sıçar.

Ha hakkinı vereyim trivela ve rabona dışında diğer artışı hızı başka da yok.

Videonun 4 de 3'ü kanattan yapılan trivela ve rabona ortalar benim dedigimle ayni yere varıyorsun. Kalanlarda ceza sahası köşesinden attığı goller ve 2-3 tane sert şut golü. Quaresma kanat oyuncusu çok iyi bir yardımcı oyuncudur oynadığı dönemlerde takımı besleyen bir futbolcuydu ama hagi her oynadığı yerde takımın 1 numaralı futbolcusuydu. Hagi gibi oyun kurabilen, şut çekebilen adam eksiltebilen bir futbolcu gelmedi ki videolarını attım sana. 94 dünya kupasında Romanya çeyrek finale kalmışsa 2000 de GS UEFA'yı almışsa en büyük pay sahibi odur. Quaresma asla takımını taşıyabilecek bir futbolcu olmadı.

Frikik i iyi ki yazmayı unutmuşsun çünkü frikik konusunda hagi quaresmayı haşlama yapar yer Pure olarak sıçar.

Ha hakkinı vereyim trivela ve rabona dışında diğer artışı hızı başka da yok.

Yav tamam kardeşim hagidir yav fanatiklik gözlerine bu kadar da perde indirmesin yav söylediklerimin hangisi yok hız, çalım, pas, dribling, şut, orta ve frikik hagi bunların hepsini yapmaya çalışsa ortadan ikiye ayrılır hagi kalas oyuncu kardeşim top kendisine gelir ya pas atar ya vurur kariyerinde birkaç tane çift vuruş yaptı diye hagi çalımcı olmuyor hagide şut ve frikik dışında başka bir şey yok GS UEFA kupası 94 dünya kupasında çeyrek final diyorsun hagi tek başına mı yapmış bunları sen yetenekte şuttan frikikten başka bir şey diyemeyince tekrar kariyer ortaya atıyon biz burada bireysel yetenekten bahsediyoruz kariyer olarak hagi olabilir ama bireysel yetenekte quaresmanın yanından geçemez bunun ayrımını yap artık ben kariyer olarak quaresma daha iyidir demiyorum yetenekten bahsediyorum umarım anlamışsındır.

Yav tamam kardeşim hagidir yav fanatiklik gözlerine bu kadar da perde indirmesin yav söylediklerimin hangisi yok hız, çalım, pas, dribling, şut, orta ve frikik hagi bunların hepsini yapmaya çalışsa ortadan ikiye ayrılır hagi kalas oyuncu kardeşim top kendisine gelir ya pas atar ya vurur kariyerinde birkaç tane çift vuruş yaptı diye hagi çalımcı olmuyor hagide şut ve frikik dışında başka bir şey yok GS UEFA kupası 94 dünya kupasında çeyrek final diyorsun hagi tek başına mı yapmış bunları sen yetenekte şuttan frikikten başka bir şey diyemeyince tekrar kariyer ortaya atıyon biz burada bireysel yetenekten bahsediyoruz kariyer olarak hagi olabilir ama bireysel yetenekte quaresmanın yanından geçemez bunun ayrımını yap artık ben kariyer olarak quaresma daha iyidir demiyorum yetenekten bahsediyorum umarım.

Kendini kandırmaya devam et asıl fanatizanlık yapan siz beşiktaşlılarsınız her futbolcunuzu ilahlaştırma çabasındasınız bundan 5-10 sene sonra da aynı şeyleri rafa silva için söylersiniz. Göz var nizam var akıl var mantık var.

Hagiye kalas diyerek futbolun F'sinden anlamayan birisi olduğunu belli ettin bu konuyu daha fazla senle tartışmayacağim.

Kendini kandırmaya devam et asıl fanatizanlık yapan siz beşiktaşlılarsınız her futbolcunuzu ilahlaştırma çabasındasınız bundan 5-10 sene sonra da aynı şeyleri rafa silva için söylersiniz. Göz var nizam var akıl var mantık var.

Hagiye kalas diyerek futbolun F'sinden anlamayan birisi olduğunu belli ettin bu konuyu daha fazla senle tartışmayacağim.

Bu dakikadan sonra asıl ben senle tartışmayacam mevlananında dediği gibi:
“Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına!”

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı