Rice cream hazırlanıp okula götürülebilir mi ve nerede saklanır?

DarylDixxon

Hectopat
Daha fazla  
Rice cream hazırlayıp puding şeklinde kaba koyup okula götürsem çantada 3-4 saat kalsa sıkıntı yaratır mı?
2. Sorum rice cream evde buzdolabında mı saklayayım yoksa açıkta dolapta mı dursun?
3. Sorum kilo vermek de istemiyorum almak da istemiyorum yağ yakmak istiyorum. Bu dönemde rice cream tüketilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rice cream hazırlayıp puding şeklinde kaba koyup okula götürsem çantada 3-4 saat kalsa sıkıntı yaratır mı?
2. Sorum rice cream evde buzdolabında mı saklayayım yoksa açıkta dolapta mı dursun?
3. Sorum kilo vermek de istemiyorum almak da istemiyorum yağ yakmak istiyorum. Bu dönemde rice cream tüketilir mi?
1- Sıkıntı yaratmaz. Bozulacak bir şey değil saatlerce durabilir.
2- Buzdolabında dursun.
3- Tüketilebilir. Yeterli kaloriyi alırsan sıkıntı olmaz. Kilo koruma kalorinde beslendiğin takdirde istediğini yiyebilirsin.

Yağ yakmak için: Yüksek protein düşük kalori. Yani yaktığınız kaloriden az kalori almanız lazım ama protein çok almanız lazım. Bu sayede hem yağ yakarsınız hem de kilo (kas) kaybetezsiniz.

Yağ yakmak için: Yüksek protein düşük kalori. Yani yaktığınız kaloriden az kalori almanız lazım ama protein çok almanız lazım. Bu sayede hem yağ yakarsınız hem de kilo (kas) kaybetezsiniz.

Öyle kilo kaybetmez miyim?
Benim bildiğim çok az yağ almam lazım ortalama karbonhidrat yüksek protein ile ideal kaloriyi alıp kardiyo yapmam lazım.

Öyle kilo kaybetmez miyim?
Benim bildiğim çok az yağ almam lazım ortalama karbonhidrat yüksek protein ile ideal kaloriyi alıp kardiyo yapmam lazım.
Günde 2500 kalori ve 90 Gr protein alıyorsanız proteini kilonuzun 2 katı kadar grama kaloriyide 1800 e falan düşürürseniz kalori açığı sayesinde yağ yakar protein sayesinde de kas kaybetmezsiniz. Kardiyo açısında da çok yaparsanız yağ yerine kas yakar. Onun yerine 1 saat ağırlık sonuna 40 dk kardiyo yeterli olur

Okulda erir çantada muhtemelen haberin olsun, krema kıvamına kaybedecektir bende götürdüm çıkardım 2 saat sonra falan çantadan. Bir baktım su gibi olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı