DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #21 GeForce NOW aşağıdaki linkten girildiğinde sadece bu güne özel ilk ay ücretsiz, diğer aylar sadece 20,99 TL! Detaylar için tıkla.
GeForce NOW aşağıdaki linkten girildiğinde sadece bu güne özel ilk ay ücretsiz, diğer aylar sadece 20,99 TL! Detaylar için tıkla.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 15 Mart 2021 #22 Böyle bir mesaj yok. Son düzenleme: 15 Mart 2021
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #23 anomalynx dedi: Hangi eklenti o? Genişletmek için tıkla... SaveFrom.net asistan, Opera'da kullanıyorum. OnlYusuf dedi: SaveFrom.net asistan, Opera'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Youtube'a gidip kullanmak lazım ama yoksa sıkıntı çıkartıyor.
anomalynx dedi: Hangi eklenti o? Genişletmek için tıkla... SaveFrom.net asistan, Opera'da kullanıyorum. OnlYusuf dedi: SaveFrom.net asistan, Opera'da kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece Youtube'a gidip kullanmak lazım ama yoksa sıkıntı çıkartıyor.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 15 Mart 2021 #24 Netflix bedeva premium apk indirmek için tıkla!!
İlya Muromets Megapat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 539 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #25 RTX 3070 Free İndirmek
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #26 Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki?
Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki?
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 15 Mart 2021 #27 Arda_Animations dedi: Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şarkı sözleri dolayısı ile bu espri çıkmış.
Arda_Animations dedi: Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki? Genişletmek için tıkla... Hocam şarkı sözleri dolayısı ile bu espri çıkmış.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #28 Arda_Animations dedi: Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki? Genişletmek için tıkla... Linki gönderdiğin kişiyi trollemek gibi bir şey oluyor. Bu şarkıyı da Rick Astley yaptığı için Rick ve trollü birleştirince rickrollemek oluyor. XboxUser dedi: Linki gönderdiğin kişiyi trollemek gibi bir şey oluyor. Bu şarkıyı da Rick Astley yaptığı için Rick ve trollü birleştirince rickrollemek oluyor. Genişletmek için tıkla... Ve şarkı sözlerinden de kaynaklı.
Arda_Animations dedi: Nedense bir tek ben anlamıyorum bunun mantığını. E tamam troll bir şeye şarkının linkini attınız. Komik değil ki? Genişletmek için tıkla... Linki gönderdiğin kişiyi trollemek gibi bir şey oluyor. Bu şarkıyı da Rick Astley yaptığı için Rick ve trollü birleştirince rickrollemek oluyor. XboxUser dedi: Linki gönderdiğin kişiyi trollemek gibi bir şey oluyor. Bu şarkıyı da Rick Astley yaptığı için Rick ve trollü birleştirince rickrollemek oluyor. Genişletmek için tıkla... Ve şarkı sözlerinden de kaynaklı.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #29 Ben tüm forumdaki en iyi rickrollcuyum bu forumdaki yaklaşık 150 kişiyi rickrollledim. Moderasyon ekibini artık etiketleyimoyuruz diyolardı ama ben etiketliyebiliyorum. @Moderasyon Ekibi @Recep Baltaş RTX 3090 Ücretsiz oldu. - Technopat Buna sakın tıklama.
Ben tüm forumdaki en iyi rickrollcuyum bu forumdaki yaklaşık 150 kişiyi rickrollledim. Moderasyon ekibini artık etiketleyimoyuruz diyolardı ama ben etiketliyebiliyorum. @Moderasyon Ekibi @Recep Baltaş RTX 3090 Ücretsiz oldu. - Technopat Buna sakın tıklama.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.661 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #30 https://www.technopat.net/sosyal/konu/rickrolleme-sanati.1386983/page-3 Sürprizbozan: Soru Trolleme yapmayarak Trollemek nasıldır?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rickrolleme-sanati.1386983/page-3 Sürprizbozan: Soru Trolleme yapmayarak Trollemek nasıldır?