SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 11 Mayıs 2021 #21 401146 dedi: Önlem aldım Genişletmek için tıkla... Sırf onun için yeni bir Github hesabı açıp filtre oluşturacağım.
401146 dedi: Önlem aldım Genişletmek için tıkla... Sırf onun için yeni bir Github hesabı açıp filtre oluşturacağım.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mayıs 2021 #22 DDLAO dedi: Bunu da gösterebiliyor mu? Öyleyse helal olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beceremedim de neyse, böyle gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla...
DDLAO dedi: Bunu da gösterebiliyor mu? Öyleyse helal olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Beceremedim de neyse, böyle gösteriyor mu? Genişletmek için tıkla...
sethr Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Mayıs 2021 #23 DARKBOX dedi: Hocam rehber güzele benziyor ellerinize sağlık . İnternetten araştırdım ama kesin bir sonuca ulaşamadım. Tam olarak rickroll nedir? Genişletmek için tıkla... Burada açıklayıcı olarak anlatmış hocam. Bakabilirsiniz.
DARKBOX dedi: Hocam rehber güzele benziyor ellerinize sağlık . İnternetten araştırdım ama kesin bir sonuca ulaşamadım. Tam olarak rickroll nedir? Genişletmek için tıkla... Burada açıklayıcı olarak anlatmış hocam. Bakabilirsiniz.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #24 AXCHNEER dedi: Eki Görüntüle 1018951 Genişletmek için tıkla... Yok hocam sürprizbozan eklemeye çalışmıştım da olmadı. :/ 1 dakika, sanırım bir açık buldum: Deneme Son düzenleme: 11 Mayıs 2021
AXCHNEER dedi: Eki Görüntüle 1018951 Genişletmek için tıkla... Yok hocam sürprizbozan eklemeye çalışmıştım da olmadı. :/ 1 dakika, sanırım bir açık buldum: Deneme
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mayıs 2021 #25 DDLAO dedi: Yok hocam sürprizbozan eklemeye çalışmıştım da olmadı. :/ Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Deneme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDLAO dedi: Yok hocam sürprizbozan eklemeye çalışmıştım da olmadı. :/ Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Deneme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #26 AXCHNEER dedi: Sürprizbozan: Deneme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam satır içi sürprizbozanda denemiştim, olmadı. Diğer attığım nasıl görünüyor?
AXCHNEER dedi: Sürprizbozan: Deneme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam satır içi sürprizbozanda denemiştim, olmadı. Diğer attığım nasıl görünüyor?
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 11 Mayıs 2021 #27 Aynısını bir farklı programla da yapabilirsiniz.
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 11 Mayıs 2021 #28 Bir türlü yapamadım şunu.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 11 Mayıs 2021 #29 401146 dedi: Anime Kızlarıyla Konuş @SSDKullaniyorum bu mesajda uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... My Filters/Kendi Filtrelerim kısmına bunu ekleyin ve uygulayın: *##a[href*="https://nekofy.me/generateWaifu"]:before:style(content: "(Warning: Rickroll) " !important; color: #E6000D !important; visibility: visible)
401146 dedi: Anime Kızlarıyla Konuş @SSDKullaniyorum bu mesajda uyarı verdi mi? Genişletmek için tıkla... My Filters/Kendi Filtrelerim kısmına bunu ekleyin ve uygulayın: *##a[href*="https://nekofy.me/generateWaifu"]:before:style(content: "(Warning: Rickroll) " !important; color: #E6000D !important; visibility: visible)
J jhıef Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 588 Çözümler 6 11 Mayıs 2021 #30 Yapamayanlar için burada anlatılmış arkadaşlar.