Ricoh Africo SP100 belirtilmemiş aygıt görmesi

lorenssa

Femtopat
Daha fazla  
Eki Görüntüle 2370519

Herkese merhaba, bende ricoh africo SP100 yazıcı var. Fakat belirtilmemiş hatası yüzünden print alamıyorum. Driver yükledim olmadı. Windows Update denedim o da olmadı. Hata kaynağını bilen var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1733748449619.png
    1733748449619.png
    5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'ta yazıcı kuyruğunu temizlemek, yazdırma hatalarını çözebilir. Bunu yapmak için:

Denetim Masası > Cihazlar ve Yazıcılar > Yazıcınız üzerinde sağ tıklayıp "Bekleyen yazdırma işleri" seçeneğini tıklayın.

Kuyruğu temizleyin ve yeniden yazdırmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2370519

Herkese merhaba, bende ricoh africo SP100 yazıcı var. Fakat belirtilmemiş hatası yüzünden print alamıyorum. Driver yükledim olmadı. Windows Update denedim o da olmadı. Hata kaynağını bilen var mıdır?
İndirdiğin driver dosyasını winrar yardımı ile klasöre çıkart yap (bunu masaüstünde yapmanız işinizi kolaylaştırır). Aygıt yöneticisine gir ve yazılım cihazları sekmesinde ricoh üzerinde sağ tıklayıp sürücüyü güncelleyi seç. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seç. Gözata basıp klasöre çıkardığınız driver dosyasını bulup ileri yapıp sürücüyü elle yüklemeniz lazım. Takılırsan yazarsın tekrar.

İndirdiğin driver dosyasını WinRAR yardımı ile klasöre çıkart yap (bunu masaüstünde yapmanız işinizi kolaylaştırır). Aygıt yöneticisine gir ve yazılım cihazları sekmesinde ricoh üzerinde sağ tıklayıp sürücüyü güncelleyi seç. Bilgisayarımdaki sürücülere göz at seç. Gözata basıp klasöre çıkardığınız driver dosyasını bulup ileri yapıp sürücüyü elle yüklemeniz lazım. Takılırsan yazarsın tekrar.

Böyle indirdi dosyayı bir de bu hatayı alıyorum

Oldu teşekkürler hayırlı akşamlar.

Dosya Ekleri

• 1733769864611.png
    1733769864611.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 1733769877843.png
    1733769877843.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri