Ride 3 vs MotoGP 19

Sound Track

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
708
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar önceki Steam hesabımda MotoGP 17'yi 10 saat oynamıştım. Yeni hesabıma yine motor oyunu almak istiyorum ama kararsız kaldım. Sizce MotoGP 19 mu daha iyi Ride 3 mü? Hangisini önerirsiniz?
 
Her iki oyununda oyuncu sayısı çok az. Ride'da 120 saatim var ama bir kere bile online oynamadım oyuncu olmadığından. Aynı şekilde MotoGP 14 ve 15'i de.

Online oynamak için alıyorsanız almayın bence.
 
MotoGP 17 ile 19 arasında ciddi farklar olduğunu düşünmüyorum. Ride 3 alın derim.

Hocam grafik, sürüş mekanikleri çok daha iyi. Arka kalın tekerleri gördükçe ben zevkten 4 köşe oluyorum çok hoşuma gidiyor (benim kendi fikrim bu). Ama ride serisi de kendini bozmaya başladı. Son oyunu olan ride 4 çok kötü geldi bana.
Her iki oyununda oyuncu sayısı çok az. Ride'da 120 saatim var ama bir kere bile Online oynamadım oyuncu olmadığından. Aynı şekilde MotoGP 14 ve 15'i de.

Online oynamak için alıyorsanız almayın bence.

Hocam geri dönüş yaptığınız için teşekkürler. Ben şimdi ride 3'ün videosuna baktımda benim sistemde kasma ihtimali var. Ride 2'ye bakayim dedim ama o da MotoGP 17'ye çok benziyor. Sizce ne almalıyım? MotoGP 19 ile ride 2 arasında kaldım bu sefer.
 
MotoGP serisinin fizikleri ve mekanikleri Ride serisine göre daha zor, gerçekçi. Ayrıca dediğim gibi online oynamak için alıyorsanız iki oyunun da, hatta tüm serilerinin de oyuncu sayısı az belirteyim.
 

Geri
Yukarı