Çözüldü Ride 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardamacrue

Zeptopat
Daha fazla  
Oyunu 1 saat önce indirdim, oyna butonuna basiyorum Steam'de oyuna girmiş gözüküyorum ve 3 saniye sonra tekrar kapanıyor, çevrimiçine dönüyorum.
Verdiği bir hata yok oyun ekranı gelmiyor bile.
Görev yöneticisinde açık değil.
Dosyaları doğruladım.
Steam res attım.
PC res attım.
Bilgisayar özelliklerim yeterli.

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140_1.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

Yönetici olarak çalıştırdığımda ve uyumluluk modunu değiştirip çalıştırdığımda bu uyarıları aldım.

Oyunun bulundugu konumdan exe. dosyasina sag tiklayarak yönetici olarak calistirmayi deneyin bakalim. Bu ise yaramazsa yine exe. dosyasi üzerinden uyumluluk modunu degistirmeyi, ardindan ise yine exe. dosyasi üzerinden tam ekran iyilestirmelerini devre disi birakip deneyebilirsiniz.

Tam ekran iyilestirmelerini devre disi birakmak icin oyunun kurulu oldugu konumdan exe. dosyasina sag tiklayip özellikler deyin. Buradan uyumluluk sekmesine girin ve tam ekran iyilestirmelerini devre disi birak dedikten sonra uygulayip tamami secin.
Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcruntime140_1.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı