RIG 500 Pro Alınır mı ?

Ftamdy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 350 TL bütçem var. Bu kulaklığı düşünüyorum. Alınır mı ? Yoksa bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi ?

Son düzenleme:
Kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı. ☹

Ses tamamen gitti ☹
Kulaklığın durumu şuan nasıl bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
Kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı. ☹

Ses tamamen gitti ☹
Kulaklığın durumu şuan nasıl bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz

Aynı kulaklık bende de var yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi olsun , ses kalitesi olsun gayeti iyi ve tatmin edici . Yanından çıkan Dolby Atmos kodu ile ses daha da yükseliyor . Müzik performansı da beklediğimden çok iyi bassları ve tizleri hissettiriyor . Kulaklarınız büyükse biraz rahatsız edebilir ama genel olarak rahat ve hafif bir kulaklık .

Konuyu hortlatıyorum memmun kaldınızmı nasıl? Ben Gsp 300 aldım ama yarım saatlik bir sürede kulaklarımı çok acıttı iade edeceğim Dolby Atmos satın aldım program Rig 500 kulaklığı öneriyor şuan ki fiyatı 388 lira alınırmı ne diyorsunuz fikrinizi öğrenebilirmiyim?
@cChef
@Ftamdy

Konuyu hortlatıyorum memmun kaldınızmı nasıl? Ben Gsp 300 aldım ama yarım saatlik bir sürede kulaklarımı çok acıttı iade edeceğim Dolby Atmos satın aldım program Rig 500 kulaklığı öneriyor şuan ki fiyatı 388 lira alınırmı ne diyorsunuz fikrinizi öğrenebilirmiyim?
@cChef
@Ftamdy
Eğer aldıysan memnun kaldın mı? Yorumlarını bekliyorum.

Kulaklığın ses kalitesi gayet güzeldi ben kullanırken. Ama bir yerden sonra kulaklığın mikrofonu düşmeye başladı. Yani mikrofonu kaldırınca kendi kendine tekrar aşağı düşürüyordu yumuşamıştı o kısmı. Şuanda ben de 400 tl bütçe ile yeni bir kulaklık alacağım.
Kulaklığın ped kısmı gayet rahat. Rahatsız etmiyor takarken.Mikrofonu da beni memnun ediyordu ama pek bilgili olmadığım için tam bir yorum yapamam. Kusura bakmayın çok fazla girmediğim için geç gördüm
Bir de mayıs ayında belirttiğim sorun kulaklıkla değil de benim jak girişimle alakalıymış.
@NaterioN @Phegru

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı