RIG 505 Lava vs. MSI Immerse GH10

Necdeat

Kilopat
200 TL civarı bütçem var. Hazır 11.11 indirimlerinde bir firsat yakalarım bahanesiyle oyun için kulaklık almayı planlıyorum. Aklımda Plantronics RIG 505 Lava var. 200 gram olması ve marka bana çok güven verdi. Herkes konforundan bahsetmiş fakat ses kalitesi hakkında detaylı yerli içerik bulamadım.

Plantronics RIG 505 LAVA PC/MAC Kulaküstü Oyuncu Kulaklık

Diğer yanda da MSI Immerse GH10 aklımı çelmedi değil. Kulakiçi oyuncu kulaklığı nasıl olur bilmiyorum fakat hem telefon, hem PC'de kullanım kolaylığı sağlaması ve ses kalitesinden insanların çok övmesi hoşuma gitti.

MSI GG IMMERSE GH10 ÇIKARILABİLİR MİKROFON 3.5M JAK GAMİNG KULAKLIK

Telefonda da kullanacağım için USB olmamalı :) Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Plantronics kaliteli bir markadır. Daha önce Plantronics RIG500HD 7.1 kulaklığı kullandım ve oldukça memnundum. Ama kablosuna dikkat edin. Benim eski kulaklığım kablosu kasaya sürte sürte soyulmuştu. Fakat ondan yana sorun yaşamamıştım. Yaşadığım sorun ise kablo uzunluğuna dikkat etmeyip kafamı geri çektiğimde kablonun takılmasından ötürü kablo zarar göre göre sol kulaklığa giren kablo bitiminde temassızlık oluştu ve sol taraftan ses alamaz oldum.

Yarınki 11.11 indirimlerinde Steelseries Arctis 7 iyi bir indirim görürse Arctis 7 alacağım yoksa Plantronics RIG500E kulaklık siparişi vereceğim muhtemelen. İçinden deri ve kumaş olmak üzere 2 tane kulaklık çıkıyor. Eğer birinde sorun yaşarsam diğerine geçerim ve böylelikle daha uzun ömürlü olur. Şu an kullandığım Sennheiser GSP350 kulaklığı da emekliye ayıracağım.

Plantronics kaliteli bir markadır. Daha önce Plantronics RIG500HD 7.1 kulaklığı kullandım ve oldukça memnundum. Ama kablosuna dikkat edin. Benim eski kulaklığım kablosu kasaya sürte sürte soyulmuştu. Fakat ondan yana sorun yaşamamıştım. Yaşadığım sorun ise kablo uzunluğuna dikkat etmeyip kafamı geri çektiğimde kablonun takılmasından ötürü kablo zarar göre göre sol kulaklığa giren kablo bitiminde temassızlık oluştu ve sol taraftan ses alamaz oldum.

Yarınki 11.11 indirimlerinde Steelseries Arctis 7 iyi bir indirim görürse Arctis 7 alacağım yoksa Plantronics RIG500E kulaklık siparişi vereceğim muhtemelen. İçinden deri ve kumaş olmak üzere 2 tane kulaklık çıkıyor. Eğer birinde sorun yaşarsam diğerine geçerim ve böylelikle daha uzun ömürlü olur. Şu an kullandığım Sennheiser GSP350 kulaklığı da emekliye ayıracağım.

hocam ses az gibisinden yorumlarla karsilastim fakat yuksek ses seven birisiyim 111 desibel ve 16 ohm dirence sahip bu kulaklik sizce sesi az veriyor olabilirmi nasil anlayabiliriz yuksek veya az verdigini ?

hocam ses az gibisinden yorumlarla karsilastim fakat yuksek ses seven birisiyim 111 desibel ve 16 ohm dirence sahip bu kulaklik sizce sesi az veriyor olabilirmi nasil anlayabiliriz yuksek veya az verdigini ?

Değerler üzerinden bir yorumda bulunamam. Bangır bangır ses ile müzik dinleyen, film izleyen birisi değilim. Tercih de etmem. RIG 500HD ses seviyesi, kalitesi olarak memnun kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı