Liseye gidiyorum küçük şehirde günde 100 lira zor yetiyor 2 nugget ekmek bir ice tea 100 lira gitti zaten arkadaş havayla yaşıyor herhalde.
Bende günlük 150TL ile zar zor yetiniyorum. Ülke batmaya doğru gidiyor
Liseye gidiyorum küçük şehirde günde 100 lira zor yetiyor 2 nugget ekmek bir ice tea 100 lira gitti zaten arkadaş havayla yaşıyor herhalde.
Normal bir yerde bir öğün parası 150 TL den aşağı değil, oyunlar için bu fiyatlar normal, bir öğün yeme oyun al.Liseye gidiyorum küçük şehirde günde 100 lira zor yetiyor 2 nugget ekmek bir ice tea 100 lira gitti zaten arkadaş havayla yaşıyor herhalde.
Normal bir yerde bir öğün parası 150 TL'den aşağı değil, oyunlar için bu fiyatlar normal, bir öğün yeme oyun al.
Mod desteği yüzünden para verdim zamanında oyuna. Ideoloji DLC'si pek zevkli değil tabii.1250TL / 30 = 41TL
160TL / 4 = 40TL
4 günlük harçlığımı buna vermem. Gidip çatır çatır korsan oynarım.
Matematik hocan kimdi? Kafamı yaktn bu işlemlerle. Sen çatur çutur korsan oyna fiyatlar seni yorar.1250TL / 30 = 41TL
160TL / 4 = 40TL
4 günlük harçlığımı buna vermem. Gidip çatır çatır korsan oynarım.
Bölme işlemde kafası yanan güzel kardeşlerim, babanız yaşındaki insanlarla senli / benli konuşmayın. Eğitimdendir, saygıdandır.Matematik hocan kimdi? Kafamı yaktn bu işlemlerle. Sen çatur çutur korsan oyna fiyatlar seni yorar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.