RimWorld nasıl bir oyun?

YunussBey

Femtopat
Daha fazla  
Maysego adında bir kanal keşfettim. Rimsworld videolarını çok sevdim. Oyun ilgimi çekti. Sevdiğim tarzda bir oyun. Ama biraz karışık, öğrenmesi vakit alacak bir oyun gibi geldi. Aslında vakit alması pek sorun değil, anlamasının zor olması sorun. Kısadan özse beyin gerektiriyorsa sorun. Kısaca özet geçerseniz iyi olur.

Ben bu tarz oyunları öğrenmede çok engelliyimdir. Uzun saatler ayırsam bile çoğu özelliği çözemem. Rimworld ilginç şekilde kolay öğrendiğim bir oyun oldu. Zaten öğrenirken de eğlendiğin için, bu tarz oyunları sevenler için harika bir oyun. DLC'lerin de hepsi birbirinden iyi. Göreceli olarak vakit alabilir iyice öğrenmek (15-20 saat belki) ancak bence anlaması zor bir oyun değil.

Bir kere başladın mı bağımlılık yapar. Oyunun amacı koloninizi geliştirip uzaya yollamaktır ama emin ol çok zor ve uzun sürüyor maysegonun videolarından başladım bende modlarla güzelleşen bir oyun başladınızmı bırakamazsınız.

Ben bu tarz oyunları öğrenmede çok engelliyimdir. Uzun saatler ayırsam bile çoğu özelliği çözemem. RimWorld ilginç şekilde kolay öğrendiğim bir oyun oldu. Zaten öğrenirken de eğlendiğin için, bu tarz oyunları sevenler için harika bir oyun. DLC'lerin de hepsi birbirinden iyi. Göreceli olarak vakit alabilir iyice öğrenmek (15-20 saat belki) ancak bence anlaması zor bir oyun değil.

Hocam ama oyunu ilk 3 4 saat belli bir düzene oturtuyosunuz ben hep takılıyordum buralarda sonra tek bir savede bayağı geliştim ve ilerlerde RAID'ler falan çok zorlaşıyor bir sürü değişik görev mekanik var heh bitti rahatladım diyosun yepyeni bir şey keşfediyosun öyle 15 20 saatlik bir oyun değil yani.

Hocam ama oyunu ilk 3 4 saat belli bir düzene oturtuyosunuz ben hep takılıyordum buralarda sonra tek bir savede bayağı geliştim ve ilerlerde RAID'ler falan çok zorlaşıyor bir sürü değişik görev mekanik var heh bitti rahatladım diyosun yepyeni bir şey keşfediyosun öyle 15 20 saatlik bir oyun değil yani.
Hocam ben engelliyim bu tarz işlerde dediğim gibi :D Vaktim oyun oynamaya olmuyor pek bu yüzden hep aralıklarla oynuyorum. Rimworld 100 saat oynadım ama 1 yılda 100 saat ki rimworld için bayağı az bir sayı bu tahmin edersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı