Çözüm Ring Of Elisyum Karakter Ekranında Takılma Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asauult

Kilopat
Merhaba arkadaşla.
Bildiğiniz gibi Ring Of Elisyum Steam'e erken erişime açıldı. Ben de oyunu indirdim, kurdum. Sorunum şu karakter oluşturma ekranında oyun takılıyor buga girdi. Bende karakter görünmüyor. Resimde görüldüğü gibi kareli arka plan bölümünde takılıp kalıyor. Tam 5dk bekledim gelen giden yok.

Bilen anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Steam'de çok kişi bu konu hakkında post atmış tartışma bölümüne.

Başına gelip çözen varsa yoruma gelebilir mi ?

42701929_2195379383808939_6854296457525067776_n.jpg
AzjL2B.png

Sorun çözüldü. Windows 10 1703 sürümü kuruluydu 1803 güncellemesi geldi onu kurdum oyun açıldı ekranda takılma falanda yok.
. Sorunu çözmek için : ekran kartının
Kesin çözümü buldum. Oyunda ekran takılma olayu ekran kartı ayarları ile oynanmasından kaynaklanıyor . Örtüşme kısmında uygulama ayarlarını geçersiz kıl yapıp, doku filitresi ve mozaik döşeme kapatınca sorun oluyor.
1538303279626.png

Sorunu çözmek için ekran kartı yazılımının kendi hazır ayarlarını kullanın bilmediğiniz ayarlar ile oynamayın kapatıp açmayın. Performansa alınca hem kartınız yorulmaz hem yüksek fps alırsınız

1538303620456.png

Nvidia olanlarda hazır performans ayarları varsa onu kullansın

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı