WastorUmut Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Böyle bir hata veriyor. Basıyorum, oyuna girilmiyor. Var mıdır çözümü? (Dosyalarını birkaç kere doğruladım, güncelleme indirdim, işe yaramadı.)
Böyle bir hata veriyor. Basıyorum, oyuna girilmiyor. Var mıdır çözümü? (Dosyalarını birkaç kere doğruladım, güncelleme indirdim, işe yaramadı.)
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Nisan 2021 #2 WastorUmut dedi: Eki Görüntüle 966051 Böyle bir hata veriyor. Basıyorum, oyuna girilmiyor. Var mıdır çözümü? (Dosyalarını birkaç kere doğruladım, güncelleme indirdim, işe yaramadı.) Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alan bir kişi bilgisayarı yeniden başlatıp denediğinde düzeldiğini yazmış. Denerseniz belki işinize yarar. Artı 0 Eksi
WastorUmut dedi: Eki Görüntüle 966051 Böyle bir hata veriyor. Basıyorum, oyuna girilmiyor. Var mıdır çözümü? (Dosyalarını birkaç kere doğruladım, güncelleme indirdim, işe yaramadı.) Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alan bir kişi bilgisayarı yeniden başlatıp denediğinde düzeldiğini yazmış. Denerseniz belki işinize yarar.
KS KS WastorUmut Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 Dovahkiin Dragonborn dedi: Aynı hatayı alan bir kişi bilgisayarı yeniden başlatıp denediğinde düzeldiğini yazmış. Denerseniz belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ama Avast bir dosyasını virüs olarak algılayıp engelliyormuş çözdüm. Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn dedi: Aynı hatayı alan bir kişi bilgisayarı yeniden başlatıp denediğinde düzeldiğini yazmış. Denerseniz belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı ama Avast bir dosyasını virüs olarak algılayıp engelliyormuş çözdüm.