"Rio Computer System" güvenilir mi?

Vergi levhanızı gönderebilir misiniz?

Merhaba sitenizden laptop almayı düşünüyorum fiyatlar neden anormal şekilde piyasanın altında?

Merhaba az önce ROG STRIX modeli aldım konusunuda açmıştım hatta render video işlerim için tavsiyelerde bulunmuştum motor kurye ile çok temiz ASUS ROG STRIX bir ürün teslim edildi bana 3050 Ti ekran kart modelli bence gayet işlerinde temiz ve dürüstler.

Kasım ayında Asus laptop aldım. biraz da acelem vardı tam detaylı bakamadım cihaza. Cihazdan memnun kalmadım. Aradım iade deceğimi söyledim. Prosedürü anlatılar cihazı da gönderdim. 15 gün içindede kesinti olmadan geri iade ettiler. Merak eden olur diye yazdım. Kendilerini tanımam etmem. Hatta iade ettikten sonra merak edip araştırdım. Firma sahibinin adını bile EFT gelince öğrendim.

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda İstanbula uğrayacağım ve boş zamanımda rio computer e uğramayı düşünuyorum . Tabi almadan önce bi ton sorum olacak fiyatların neden piyasadan biraz düşuk olduğu iade sürecinin nasıl işleyeceği ve ürünlerin garantilerinin nasil saglanacağı gibi tahminen söylüyorum ürünler ya outlet yada yurtdışında toplu olarak getirmekte . Benimde laptoba ihtiyacım var öğrenciyim boyle yorumları okuyunca gercekten fikrim değişmek üzereydi ancak kendi gözümle görmek daha mantıklı ayrıca yorumlarınız biraz güven zedeliyici yani çalışanların ekmeğiyle oynadığınızı düşünüyorum. Bu ayın sonu gibi döneceğim ve gördüğüm izlenimi burada paylaşacağım .

Son düzenleme:
Son durum nedir?

Arkadaş kusura bakmayın bönüş yapmayı unuttum laptoplar güzel ancak artan fiyatlar yüzünden oradaki laptoplar da ona bağlı olarak artıyor sahibinden veya başka siteden görürseniz gitmeden önce güncel fiyatları sorun . Dediğim gibi laptoplar fena sayılmaz aralarında sıfır olanlarıda var ikinci el olarıda . Fiyatlarda düşündüğünüz kadar ucuz değil hani 2 el piyasası diyeyim ama en azından temiz ve bakımli laptopları var .
Son durum nedir?
@BORO güncellemelerinizi rica edebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…