"Rio Computer System" güvenilir mi?

Emin misiniz kadıköyde mağazamıza gelip cihaz almayıp gidip çıkan kimseyi görmedik siz nasıl ne ara geldiniz hangi firmaya geldiniz ? bize böyle bu mecralardan karalama yapıyorsunuz.
Gerekli mercilere şikayetimizi en yakın zamanda bildiriyoruz bilginize, kamera giriş çıkışlarından mağazamıza gelip gelmediğiniz tespit edilsin varsa haklılığınız gerekli yerlerde yüzleşmiş olalım
Burada Rio Computer System adı altında bir yazıya böyle kendinden emin açık yüreklilikle cevap verebilme cesaretinizin devamını bekliyoruz.
Varsa haklılık payınız karşılıklı olarak sizde bizleri dava edersiniz.
Vergi levhanızı gönderebilir misiniz?

Merhaba sitenizden laptop almayı düşünüyorum fiyatlar neden anormal şekilde piyasanın altında?

Emin misiniz kadıköyde mağazamıza gelip cihaz almayıp gidip çıkan kimseyi görmedik siz nasıl ne ara geldiniz hangi firmaya geldiniz? Bize böyle bu mecralardan karalama yapıyorsunuz.
Gerekli mercilere şikayetimizi en yakın zamanda bildiriyoruz bilginize, kamera giriş çıkışlarından mağazamıza gelip gelmediğiniz tespit edilsin varsa haklılığınız gerekli yerlerde yüzleşmiş olalım.
Burada rio Computer System adı altında bir yazıya böyle kendinden emin açık yüreklilikle cevap verebilme cesaretinizin devamını bekliyoruz.
Varsa haklılık payınız karşılıklı olarak sizde bizleri dava edersiniz.

Merhaba az önce ROG STRIX modeli aldım konusunuda açmıştım hatta render video işlerim için tavsiyelerde bulunmuştum motor kurye ile çok temiz ASUS ROG STRIX bir ürün teslim edildi bana 3050 Ti ekran kart modelli bence gayet işlerinde temiz ve dürüstler.

Kasım ayında Asus laptop aldım. biraz da acelem vardı tam detaylı bakamadım cihaza. Cihazdan memnun kalmadım. Aradım iade deceğimi söyledim. Prosedürü anlatılar cihazı da gönderdim. 15 gün içindede kesinti olmadan geri iade ettiler. Merak eden olur diye yazdım. Kendilerini tanımam etmem. Hatta iade ettikten sonra merak edip araştırdım. Firma sahibinin adını bile EFT gelince öğrendim.

Rio Computer System yetkilisi;

Firmamızın bu konular hakkında isminin geçeceğini karalama kampanyası adı altında bi takım böyle olaylar olacağını birgün bekliyorduk.
Konunun açıldığından 3 saat sonrasında cevaplanmasıda komik bir durum tabiiki.
Ürünlerimiz hakkında ve müşterilerimizin feedbacklerini önemsediğimizden dolayı google yorumlarımız şirketimizin Kadıköy Bölgesinde Aktif faaliyetinden itibaren yoruma açılmıştır.
Ve ilgili müşterilerimize referans olmaktadır.Soruyu cevaplayan arkadaşımızın bu konu hakkında gelip memnuniyetsizliğini belirtmesi tabiiki normal birşey olarak görüyoruz fakat soruyu cevaplayan ilgili arkadaşın firmamıza daha öncesinde gelip memnun kalmaması gerçeğini doğrulamak için arkadaşımızı şirketimizle iletişimize geçip geldiği zaman giriş çıkışlarını kamera kayıtlarını gözlemlemek adına doğruluğunu kanıtlamak için yorumun devamını getirmesini rica ediyorum.
Ziraa şirketimize gelip eli boş dönen bir müşterimiz olmadı saygılar,sevgiler
Rio Computer System
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda İstanbula uğrayacağım ve boş zamanımda rio computer e uğramayı düşünuyorum . Tabi almadan önce bi ton sorum olacak fiyatların neden piyasadan biraz düşuk olduğu iade sürecinin nasıl işleyeceği ve ürünlerin garantilerinin nasil saglanacağı gibi tahminen söylüyorum ürünler ya outlet yada yurtdışında toplu olarak getirmekte . Benimde laptoba ihtiyacım var öğrenciyim boyle yorumları okuyunca gercekten fikrim değişmek üzereydi ancak kendi gözümle görmek daha mantıklı ayrıca yorumlarınız biraz güven zedeliyici yani çalışanların ekmeğiyle oynadığınızı düşünüyorum. Bu ayın sonu gibi döneceğim ve gördüğüm izlenimi burada paylaşacağım .

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda İstanbula uğrayacağım ve boş zamanımda rio computer e uğramayı düşünuyorum . Tabi almadan önce bi ton sorum olacak fiyatların neden piyasadan biraz düşuk olduğu iade sürecinin nasıl işleyeceği ve ürünlerin garantilerinin nasil saglanacağı gibi tahminen söylüyorum ürünler ya outlet yada yurtdışında toplu olarak getirmekte . Benimde laptoba ihtiyacım var öğrenciyim boyle yorumları okuyunca gercekten fikrim değişmek üzereydi ancak kendi gözümle görmek daha mantıklı ayrıca yorumlarınız biraz güven zedeliyici yani çalışanların ekmeğiyle oynadığınızı düşünüyorum. Bu ayın sonu gibi döneceğim ve gördüğüm izlenimi burada paylaşacağım .
Son durum nedir?

Arkadaş kusura bakmayın bönüş yapmayı unuttum laptoplar güzel ancak artan fiyatlar yüzünden oradaki laptoplar da ona bağlı olarak artıyor sahibinden veya başka siteden görürseniz gitmeden önce güncel fiyatları sorun . Dediğim gibi laptoplar fena sayılmaz aralarında sıfır olanlarıda var ikinci el olarıda . Fiyatlarda düşündüğünüz kadar ucuz değil hani 2 el piyasası diyeyim ama en azından temiz ve bakımli laptopları var .
Son durum nedir?
@BORO güncellemelerinizi rica edebilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı